2777
2789
عنوان

دوس پسرم پزشکی قبول شده ب من میگه توام درس بخون

| مشاهده متن کامل بحث + 6113 بازدید | 82 پست
اره من خودم دکترای زیادی دیدم خیانت میکنن و به خاطر همین بهش دل نبستم و به خاطر همین ابراز علاقه نمی ...

عزیزم اگه اینو ملاک قرار دادی تو دانشگاه مدلهای مختلف دختر زیبا و رنگارنگ هس اون موقعیت براش مهمتره خوشگلی اینا رو راحت میتونه بدست بیاره

ما گناه رو نمی بینیم مگر انکه زنی مرتکب آن شود ...!
جوابت خودت دادی ای آقا با آدمهایی رفت آمد میکنه که بتونه توسط اونا خودشو بالا ببره اون کاری که شما م ...

اره ولی خب راستش نمیخوام از دستش بدم اگه بتونیم ازدواج کنیم خیلی میتونه باعث پیشرفتم شه و خودشم پسر خیلی خوبیه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره ولی خب راستش نمیخوام از دستش بدم اگه بتونیم ازدواج کنیم خیلی میتونه باعث پیشرفتم شه و خودشم پسر ...

خودش داره بهت میگه کمکت میکنم چرا باهاش حرف نمیزنی از علایقت نمی گی 

عزیزم اگه اینو ملاک قرار دادی تو دانشگاه مدلهای مختلف دختر زیبا و رنگارنگ هس اون موقعیت براش مهمتره ...

عزیزم الان به من میگه حالا اگه میخوای حسابداری بزن بیا نزدیک دانشگاهی ک من هستم خودم برسونمت و اینا..

به نظرت اینکارو کنم?

اصلا امکانش نیس ک باهاش ازدواج کنم?ینی دل خوش نکنم?

خودش داره بهت میگه کمکت میکنم چرا باهاش حرف نمیزنی از علایقت نمی گی 

اخه من کلا به درس علاقه ندارم 

ینی هیچ رشته ای ولی همه میگن بخون الان کی دیپلمه اس ک تو باشی و اینا

عزیزم الان به من میگه حالا اگه میخوای حسابداری بزن بیا نزدیک دانشگاهی ک من هستم خودم برسونمت و اینا. ...

ببین احساس بزار کنار از بیرون نگاه کن شما حسابدار شی تا کجا جای پیشرفت داره؟،میتونی به جایی برسی که پایین تر از خودش نباشی بسم الله ولی اگه نمیتونی بیخیال شی بهتره من شناخت کافی از ای آدم ندارم ولی با توجه به حرفای خودتون من باشم یا با کمک خودش پیشرفت میکنم تا جایی که تو یه سطح باشیم یا بیخیال میشم 

اینم بگم ک من خیلی خوشگل نیستم ولی خب اخلاقام خوبه گیر نمیدم غر نمیزنم مهربونم حامیم اینا چیزاییه ک اطرافیان میگن 

اونم بیشتر میگه توی خیلی ملاک های منو داری فقط ظاهرم نیس ک بگم فردا بخاطر ظاهر یکی دیگه ولم میکنه

اخه من کلا به درس علاقه ندارم  ینی هیچ رشته ای ولی همه میگن بخون الان کی دیپلمه اس ک تو باشی و ...

ببین من نمیخوام منصرفت کنم یا بگم حتما باهاش همراه شو خودت تصمیم گیرنده اصلی هستی زندگی با پزشک سختی داره تنهایی داره در حد خودشو خانوادش نباشی باید طعنه زیاد بشنوی ایشونم موقعیت از خیلی چیزا براش مهمتره خواستگار پزشک داشتن بنظرم مث یه طعمه اس برا دخترا دلشون نمیاد رد کنن ولی هر تصمیمی گرفتی بخاطر به زور وارد چیزی نشو که علاقه نداری الان شما پزشک شین و بی علاقه باشین بهش تا یه مدتی میتونی ادامه بدی از یه جایی به بعد خسته میشی ول میکنی حتما اونموقع باهاش ازدواج کردی میگی من به خواستم رسیدم پس بیخیال کارم شم از اونجا دیگه ضر به فنی میشی