عزیزم الان به من میگه حالا اگه میخوای حسابداری بزن بیا نزدیک دانشگاهی ک من هستم خودم برسونمت و اینا. ...
ببین احساس بزار کنار از بیرون نگاه کن شما حسابدار شی تا کجا جای پیشرفت داره؟،میتونی به جایی برسی که پایین تر از خودش نباشی بسم الله ولی اگه نمیتونی بیخیال شی بهتره من شناخت کافی از ای آدم ندارم ولی با توجه به حرفای خودتون من باشم یا با کمک خودش پیشرفت میکنم تا جایی که تو یه سطح باشیم یا بیخیال میشم
ما گناه رو نمی بینیم مگر انکه زنی مرتکب آن شود ...!
اخه من کلا به درس علاقه ندارم ینی هیچ رشته ای ولی همه میگن بخون الان کی دیپلمه اس ک تو باشی و ...
ببین من نمیخوام منصرفت کنم یا بگم حتما باهاش همراه شو خودت تصمیم گیرنده اصلی هستی زندگی با پزشک سختی داره تنهایی داره در حد خودشو خانوادش نباشی باید طعنه زیاد بشنوی ایشونم موقعیت از خیلی چیزا براش مهمتره خواستگار پزشک داشتن بنظرم مث یه طعمه اس برا دخترا دلشون نمیاد رد کنن ولی هر تصمیمی گرفتی بخاطر به زور وارد چیزی نشو که علاقه نداری الان شما پزشک شین و بی علاقه باشین بهش تا یه مدتی میتونی ادامه بدی از یه جایی به بعد خسته میشی ول میکنی حتما اونموقع باهاش ازدواج کردی میگی من به خواستم رسیدم پس بیخیال کارم شم از اونجا دیگه ضر به فنی میشی
ما گناه رو نمی بینیم مگر انکه زنی مرتکب آن شود ...!