2777
2789
عنوان

دوس پسرم پزشکی قبول شده ب من میگه توام درس بخون

| مشاهده متن کامل بحث + 6113 بازدید | 82 پست
شما خودت پزشکی?از روی پروفایلت گفتم و اگه هستی خودت دوس نداری با پایین تر از خودت ازدواج کنی?

نه عزیزم پزشک نیستم اون‌پروفو همینطوری گذاشتم سال پیش کنکور میخواستم بدم به دارو علاقه دارم😂 ولی خب اون پسره با من فرق میکنه اما خب خودم با‌کسی که تقریبا درسطحم باشه یا بالاتر دوس داشتم ازدواج کنم نامزدمم مهندسه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون اونا بالاتر از آشنا شما میخوان 

دقیقا

سنی مذهب 🙂خدا جونم شکرت که معجزتو نشونم میدی 😍😍♥️♥️🥰🥰خدایا شکرت😍♥️ تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمی کند♥️ خدا هست♥️♥️خدا جونم خیلیییی دوست دارم مهربون ترینی ♥️🥰لطفا واسه رسیدن به حاجتم صلوات بفرستین ان شاءالله حاجت روا شید                                                                               نگفتمت مرو آن جا که آشنات منم در این سراب فنا چشمه حیات منم وگر به خشم روی صد هزار سال ز من به عاقبت به من آیی که منتهات منم نگفتمت که به نقش جهان مشو راضی که نقش بند سراپرده رضات منم نگفتمت که منم بحر و تو یکی ماهی مرو به خشک که دریای باصفات منم نگفتمت که چو مرغان به سوی دام مروبیا که قدرت پرواز و پرّ و پات منم نگفتمت که تو را ره زنند و سرد کنندکه آتش و تبش و گرمی هوات منم نگفتمت که صفت‌های زشت در تو نهندکه گم کنی که سر چشمه صفات منم نگفتمت که مگو کار بنده از چه جهت نظام گیرد خلاق بی‌جهات منم اگر چراغ دلی دان که راه خانه کجاستوگر خداصفتی دان که کدخدات منم 
ببین کلا ای فکر از سرت بیرون کن چند سال دنبالم بوده فلان  آدمها خیلیاشون جایگاشون عوض شه آدمها ...

اینم پسریه ک خیلی تلاش کرده خودساخته بشه

الان توی ی شرکته ی کار خاص میکنه ک حدودا ماهی ۱۰۰میلیون در میاره

و کلا خیلی خیلی با کسایی میپره ک براش خوبن مثلا همه دوستاش یکاره ان چون بهم میگه همیشه با کسایی باش ک بکشنت بالا

ینی ممکن نیس من خودمو انقد بالا جلوه بدم و اعتماد به نفس داشته باشم تا باهام ازدواج کنه?

اینم پسریه ک خیلی تلاش کرده خودساخته بشه الان توی ی شرکته ی کار خاص میکنه ک حدودا ماهی ۱۰۰میلیون در ...

چند سالشه مگه؟

سنی مذهب 🙂خدا جونم شکرت که معجزتو نشونم میدی 😍😍♥️♥️🥰🥰خدایا شکرت😍♥️ تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمی کند♥️ خدا هست♥️♥️خدا جونم خیلیییی دوست دارم مهربون ترینی ♥️🥰لطفا واسه رسیدن به حاجتم صلوات بفرستین ان شاءالله حاجت روا شید                                                                               نگفتمت مرو آن جا که آشنات منم در این سراب فنا چشمه حیات منم وگر به خشم روی صد هزار سال ز من به عاقبت به من آیی که منتهات منم نگفتمت که به نقش جهان مشو راضی که نقش بند سراپرده رضات منم نگفتمت که منم بحر و تو یکی ماهی مرو به خشک که دریای باصفات منم نگفتمت که چو مرغان به سوی دام مروبیا که قدرت پرواز و پرّ و پات منم نگفتمت که تو را ره زنند و سرد کنندکه آتش و تبش و گرمی هوات منم نگفتمت که صفت‌های زشت در تو نهندکه گم کنی که سر چشمه صفات منم نگفتمت که مگو کار بنده از چه جهت نظام گیرد خلاق بی‌جهات منم اگر چراغ دلی دان که راه خانه کجاستوگر خداصفتی دان که کدخدات منم 
دقیقا

من خواهرم پرستار هستش پزشک خواستگارشه ولی میگه شناختی ازشون دارم که صدسال با ای جماعت ازدواج نمیکنم پزشک خوب داریم ولی متاسفانه بعضی از دکترا با کارای رفتارشون جامعه پزشکی بردن زیر سوال و نشون دادن پزشک آدم نرمالی نیس

ما گناه رو نمی بینیم مگر انکه زنی مرتکب آن شود ...!
خدایی پسری که رشته پزشکی اورده یعنی خیلییییی خونده! چجوری وقت دوست پسر بودن رو داره؟ 

اصلا باهم چت نمیکنیم فقط حضوری میبینیم چون توی ی شرکتم هس

گفتم ک مدت زیادیم نیس دوستیم

من خواهرم پرستار هستش پزشک خواستگارشه ولی میگه شناختی ازشون دارم که صدسال با ای جماعت ازدواج نمیکنم ...

آره منم خیلی ازشون بد شنیدم قطعا انسان های شریفی هم هستن بینشون ولی بعضیاشون اسم خوبارو هم لکه دار کردن

من خواهرم پرستار هستش پزشک خواستگارشه ولی میگه شناختی ازشون دارم که صدسال با ای جماعت ازدواج نمیکنم ...

اره من خودم دکترای زیادی دیدم خیانت میکنن و به خاطر همین بهش دل نبستم و به خاطر همین ابراز علاقه نمیکنم بهش ولی خب دوس دارم باهاش ازدواج کنم باهاش 

چون از ظاهر من سرترم ولی اون جایگاه اجتماعیش خیلی متفاوت تر از منه

اینم پسریه ک خیلی تلاش کرده خودساخته بشه الان توی ی شرکته ی کار خاص میکنه ک حدودا ماهی ۱۰۰میلیون در ...

جوابت خودت دادی ای آقا با آدمهایی رفت آمد میکنه که بتونه توسط اونا خودشو بالا ببره اون کاری که شما میخوا انجام بدی ای آقا رو میکشه بالا یانه 

ما گناه رو نمی بینیم مگر انکه زنی مرتکب آن شود ...!
[QUOTE=202870390]چند سالشه مگه؟[/QUOTE ۲۲سالشه ولی خب خانوادش باعث شدن توی ی شرکت استخدام شه و درا ...

فک کردم ۱۸ سالشه خیلی تعجب کردم