2777
2789
عنوان

دیروز تو کوچمون عروسی گرفته بودن😡😒

| مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 63 پست

نی نی سایتیا هیچکدوم ن مهمونی میرن نه عروسی

نه که دوستت نداشته باشم...نه!     فقط میترسم ازت..پیچیده ای!    همونقدر که نداشتنت سخته...داشتنتم سخته!همونقدر که بلدی منو بخوندونی... بلدی اشکم رو در بیاری!   همونقدر که مهربونی...همونقدرم بی تفاوتی!     میدونی آدم نمیتونه کنارت اروم بگیره همون قدر که بلدی امن باشی و اروم ، ممکنه آدم رو پرت کنی ته دره:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کرونا که براشون عادی شده ولی محرم من باور نمیکنم 

اصلا ی وضعیه عزاداریا ۵۰۰ نفری جم میشن بدون ماسک 

عروسی ت محرم باور نمکنم 

اما از کوچه ها ک رد میشم دیدم صدا اهنگ شاد میاد😐

همین بس که خدا احوال بندگانش را میداند. . .😻         حالم بد نیس...ولی انگار پرم از حال بد#ایرانم🌱                                 عزیزِ من عزیزِ دوست داشتنیِ من عزیزِ نزدیکِ من تولد من تویی پیش از تو به یاد نمی آورم که وجود داشتم ♡.♡.♡.♡
مبارکه ولی بهتره پروتکل های بهداشتی رعایت بشه و ماسک زده بشه.

این خرف هیچ وقت عملی نمیشه هیچ جایی نمیشه یه جمعیت باشن و پروتکل رعایت بشه فقط خود گول زنیه

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌

منم پیج ارایشگاه شهرمون و نگاه میکنم میبینم هنوزم عروس هستش 

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا

اسی نکنه همینجوری تاپیک زدی بدون اینکه فکر کنی محرمه ها🤨🤨🤨

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
اصلا ی وضعیه عزاداریا ۵۰۰ نفری جم میشن بدون ماسک  عروسی ت محرم باور نمکنم  اما از کوچه ه ...

درسته آهنگ و اینا درسته.

ولی من به عمرم نشنیدم توی دهه اول محرم عروسی بگیرن

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))