2777
2789
عنوان

سادگی شوهرم وچک سفید امضا.

198 بازدید | 15 پست

سلام.شوهرم آدم مهربون و دل رحمیه که ساده هم هست.برادرش چند باری بهش چند میلیون کمک کرده بود درحدود سه چهار ملیون اما چند هفته پیش از شوهرم خواست دسته چک بگیره چندتا برگه بهش بده بعد که شوهرم دسته چک گرفت هفت تا چک سفید امضا ازش گرفت گفت لازم دارم و قسم خورد پای می‌کنه.برادرش کارگاه تراشکاری داره .شوهرمن‌کارگر ساده هست.برادرس گفت من پشت تو بودم حالا تو کمکم کن.و خودش و زنش اصرار کردن و شوهر ساده منم قبول کرد.من نگرانم مشکلی پیش نیاد

ما با رفتارمون به دیگران یاد میدیم چطوری باهامون رفتار کنن‌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پاس میکنه بابا.....

باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان  سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂

شوهرم گفته بود قرارهای دسته چک بگیره چندتا برگه بده برادرش اما من گفتم نه نکن دردسر میشه ولی گوش نکرد گفت من و برادرم باید به هم کمک کنیم اما نمی‌دونستم اون چک سفید امضا ازش میخواد.اون روزم من خونه نبودم که برادرش ازش چک سفید امضا گرفت وگرنه نمی‌داشتم.

صد در صد بدبخت میشید سریع برو جلو چکو ببند میره وسایل میاره برا کارگاهش میلیاردی بعد چک شما رو میده بدبخت میشید

گشتم و گشتم و گشتم اول یکی بودم و تنها الان دو تا شدیم و برگشتیم به سر نقطه باز 😔خدایا حالا که دو نفریم 😍برای هم نگهدار ما رو قدرتمون رو زیاد کن تا از پس همه چیز بر بیایم👩‍👧🌹

شوهرم میگه نگران نباش پاس می‌کنه اگه نکرد ماشینش یا یه چیزی میفروشه .غریبه که نیست دستمون بهش نرسه.یا میگه بابام زمبنشو میفروشه چک رو پاس می‌کنه.میگه نترس طوری نمیشه

بچه ها میشه جلو چکها رو گرفت.اگه بتونم. راضیش کنم جلوشوبگیره.آخه هفتاد چک سفید امضا که نمدونیم چه مبلغی توش نوشته و برا چی میخواد که شوخی بردار نیست