2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان دارم میشه بیاین؟

6443 بازدید | 34 پست

دیروز سونو دادم.متوجه شدم که سندروم پلی کیستیک یا تنبلی تخمدان دارم.تنبلی تخمدانی که کل دیروز منو وادار کرد گریه کنم.من ۲۵ سالمه و مجردم.یکیو دوست دارم که خیلی دوسم داره.قبل از اینکه سونو بدم خیلی قبلتر داده بودم و گفته بودن در آستانه تنبلی تخمدانم.ولی دیروز قطعی شد.قبلش من به خواستگارم گفته بودم ممکنه بچه دار نشم.اما حالا واقعا درصدش بالاست.

ریزش مو دارم موی زائد دارم جوش میزنم اعصابم ضعیف شده.

حالم خیلی بده.

تنبلی تخمدان واقعا نازایی میاره؟یعنی هیچ درمانی نداره؟من بخاطر نازایی نمیخوام ازدواج کنم.دوس ندارم اون شخص با من خوشبخت نشه.

نمیخوام همش این دکتر اون دکتر برم برای بارداری.

اینجا کسی هست که تنبلی تخمدان داشته و باردار شده؟کسی هست بهم واقعا بگه که منم باردار میشم یا نه؟که منم خوب میشم یا نه؟

من نیازی به دلسوزی و دلداری ندارم.لطفا اصلا دلداریم ندین.

حرف حقیقت رو بهم بگین.انقدر اینور اونور مطلب خوندم مخم سوت میکشه...

نه دختر دایی من تنبلی شدید داشت تو ماه دوم با آمپول حامله شد این چیزا رو باور نکن جاریمم تنبلی داشت الان بچه داره

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارم😍💝

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا  خیلیا با تنبلی تخمدان بچه دار میشن😐 همون موقع که  در استانه بودی درمان میکردی خوب م ...

بهم گفتن دارو نخورم.دو سه تا دکتر رفتم بهم قرص ندادن گفتن تو باید رژیم غذایی داشته باشی و ورزش کنی و استرس داشته باشی و...

زندگی من پر از استرسه.

و اینطوری شدم.

عزیزم تنبلی تخمدان خیلیا دارن 

و خیلیا هم باردار شدن 

مطمعن باش باردار میشی 

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

نه دختر دایی من تنبلی شدید داشت تو ماه دوم با آمپول حامله شد این چیزا رو باور نکن جاریمم تنبلی داشت ...

گفتن اونایی ک تنبلی تخمدان دارن اگه بچه دار بشن هم رحم انقدر ضعیفه که بچه رو سقط میکنه.

یکی بهم میگه باور کن یکی میگه نکن

بخاطر بچه نمیخوام با اون شخص ازدواج کنم.بهم میگه بچه نمیخوام خودتو میخوام.

اما نگرانم...

عزیزم من عین تو بودم. اولأ دکتر غدد برو. زنان فایده نداره. ثانیأ هر چه زودتر ازدواج کن. بلافاصله بعد از ازدوج برای بچه اقدام کن . اینها رو دکتر به من گفت. انشالله هیچ مشکلی پیش نمیاد. من همون ماه اول اقدام کردم و بلافاصله باردار شدم. بگو بیان خواستگاری. البته لزومی نداره این موضوعو بگی چون ۱۰۰ درصد که باعث نازایی نمیشه

برام دعا کنین...

منم خودم ی لوله دارم و تنبلی خفیف 

پریودامم منطمه 

تو هم برا من دعا کن 

منم حتما دعات میکنم ولی اصلا نترس 

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

عزیزم من عین تو بودم. اولأ دکتر غدد برو. زنان فایده نداره. ثانیأ هر چه زودتر ازدواج کن. بلافاصله بعد ...

خواستگارم میدونه.درواقع قبل از اینکه خواستگارم باشه دوستم بوده و هست.

و بعد تصمیم به ازدواج گرفتیم.قبلا هم بهش گفته بودم که ممکنه بچه دار نشم.

دیروز هم قطعی شد گفتم من واقعا بچه دار نمیشم.

اطلاع داره و تنهام نمیزاره.

اما من خیلی نگرانم.

اون ۳۱ سالشه و من یک ماه دیگه میشم ۲۶

الان اصلا شرایط ازدواج رو نداریم.نمیدونم چیکار کنم.خیلی کلافه ام.