2777
2789

وینچنزو.آقای ملکه.افسانه دریای نیلگون.نسل خورشید.سیندرلا و چهارشوالیه.تورنادو(کره ای نیس ولی قشنگه)ایرانیم نیست.چینیه فکر کنم

تیکر تولد یک سالگی گل پسرم😍   آنقدر شیرین است لحن و لهجه ات....که جن ها ز لب هایت بسم الله میخوانند💜f.m                                                         خدایا ممنونم که بهمون هدیه دادی.خدایا میسپارمش به خودت.چون به جز تو به کی بسپارمش.؟عاشقتم خدا💜💜                                         به ترک های بدن من اگه نگاه کردی.نگو وای چقدر زیاده...اونا یه تتو زیباست از طرف پسرم...اونا رد پای یک زندگی هستن.😍💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اینارو دیدم دیگا سریال خوب سراع ندارید

تو کامپیوترمه.اسماشونو یادم نیست متاسفانه

تیکر تولد یک سالگی گل پسرم😍   آنقدر شیرین است لحن و لهجه ات....که جن ها ز لب هایت بسم الله میخوانند💜f.m                                                         خدایا ممنونم که بهمون هدیه دادی.خدایا میسپارمش به خودت.چون به جز تو به کی بسپارمش.؟عاشقتم خدا💜💜                                         به ترک های بدن من اگه نگاه کردی.نگو وای چقدر زیاده...اونا یه تتو زیباست از طرف پسرم...اونا رد پای یک زندگی هستن.😍💜

پنت هاوس ۲۰۲۱

روباه نه دم 

گوبلین

عاشقان ماه 

ملکه کی 

وارثان 

هیلر

شکارچی شهر 

کی۲

زیبایی حقیقی 

آقای ملکه عالین

لحظه ی دیدنت انگار که یک حادثه بود 🖤🤍حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت 🖤🤍سیب را چیدم و در دلهره ی دستانم🖤🤍سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت🖤🤍 تا سه بس بود که بشمرد و در دام افتد🖤🤍گفت ..یک گفت ..دو افسوس سه را دوست نداشت 🖤🤍من تو خط موازی ..؟ نرسیدن..؟هر گز دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت 🖤🤍درس منطق  نده دیگر تو به این عاشق که  🖤🤍 از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🖤🤍تو میتوانستی به چشمانم نگاه کنی و گلویم را با چاقوی تیز بُبری و من میتوانستم در آخرین نفس  از تو بخاطر خونی شدن دستهایت معذرت بخواهم ......🖤🤍 تاریخ در شب با الکل و زن نوشته شد 🤍🖤
من اینارو دیدم دیگا سریال خوب سراع ندارید

سریال.تشویق کن_تقدیم به تو که زیبایی_توزیبایی_مسابقه نهایی کی پاپ_لویی پادشاه خرید_پرس وزنه بردار_سیندرلا و چهارشوالیه_به من دروع بگو_باغ مخفی_او زیبابود_سی اما هفده_من باانتی فن ازدواج کردم_زیبایی حقیقی_وینچزو_یونگپال♡

سریالهای تاریخیش» کتاب خانوادگی گو_روزگارشاهزادع_شوهرصدروزع_دانشمندشبگرد_اقای ملکه_عاشقان اسمان سرخ_ایلجیما_شاهزاده زیرشیروانی_افسانه نوکدو_افسانه روباه نه دم♡

اینایی که دیدم خیلی قشنگن بازم هس یادم بیادمیگم