2777
2789

دوستان من iui کردم دوهفته بعد بی بی چک مثبت شد و تست بتا 113.8 شد دو روز بعد بتا رو تکرار کردم 120 شد؟ این طبیعیه؟ الان چیکار کنم ؟ کسی بوده با وجود مشکل توی افزایش بتا بارداری سالمی داشته باشه؟

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن

نه عزیزم باید حداقل دوبرابر میشد برو دکتر 

تو خیال شو و روژ منی تونی احساسم ☺️امروز مال توئه.قشنگش کن، دقیقا عین خودت 🌱هرگز از چيزيكه واقعا ميخواى دست نكش. صبر كردن سخته، اما حسرت خوردن خيلى سخت تره .🌱♥️برام مهم نيست مردم راجع به من چی فکر می کنن، من با قانون های خودم از زندگیم لذت میبرم.✌🏻 ....راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌..یه خانم متاهل کوچولوام که کلی هدف و آرزوهای قشنگ داره 🌱✌که به همشون میرسه...🥰😍👊
نه عزیزم باید حداقل دوبرابر میشد برو دکتر 

دکترم گفته دوباره آزمایش رو تکرار کنم ممکنه اشتباه شده باشه ؟ به نظرت اگه سونو بدم سونوی واژینال تو چهار هفته چیزی نشون میده ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکترم گفته دوباره آزمایش رو تکرار کنم ممکنه اشتباه شده باشه ؟ به نظرت اگه سونو بدم سونوی واژینال تو ...

نه عزیزم وقتی بتا اینجور باشه نشانه بارداری پوچه تو الان بری فقط شاید ساک بارداری باشه که اونم کمکی بهت نمیکنه 

دوباره آزمایشتو تکرار کن اگه عدد خوبی نشد یعنی ختم بارداری 

تو خیال شو و روژ منی تونی احساسم ☺️امروز مال توئه.قشنگش کن، دقیقا عین خودت 🌱هرگز از چيزيكه واقعا ميخواى دست نكش. صبر كردن سخته، اما حسرت خوردن خيلى سخت تره .🌱♥️برام مهم نيست مردم راجع به من چی فکر می کنن، من با قانون های خودم از زندگیم لذت میبرم.✌🏻 ....راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌..یه خانم متاهل کوچولوام که کلی هدف و آرزوهای قشنگ داره 🌱✌که به همشون میرسه...🥰😍👊
نه عزیزم وقتی بتا اینجور باشه نشانه بارداری پوچه تو الان بری فقط شاید ساک بارداری باشه که اونم کمکی ...

دوباره تست بتا رو تکرار کردم اینبار عددش 2535 بود

اینو مینویسم برای هرکی که نا امیده و دلش شکسته

دوستای من همیشه تو بدترین و سخت ترین لحظه ها حتی وقتی احتمال خواسته هاتون نزدیک به صفره امیدتون به خدا رو از دست ندین من 3 ساله دنباله دوا درمون بودم اگه این iui جواب نمیداد باید میرفتم ivf ، تست بتا به قول این دوستمون نشونه بارداری پوچ بود یه سریا هم میگفتن ممکنه خارج رحم باشه ولییییی من تا لحظه آخر امیدم به خدایی بود که داشتنش جبران همه ی نداشته هاس و شکرگزارشم

تو این ایام محرم امام حسین رو قسم میدم به دختر سه سالش که هیچکس چشم انتظار بچه نمونه که خیلی سخته اما اگه تو این مرحله هم هستین باز ناامید نشین شاید این حرف کلیشه ای و تکراری باشه اما بهش ایمان داشته باشین خدا تو بهترین زمان ناممکن ها رو ممکن میکنه