2777
2789

ما خونمون آپارتمانه ۴ واحد هستیم خونه تمیز و نوسازه جاش هم خوبه ولی مشکل مالی پیدا کردیم اگه خونمونو عوض کنیم با یه خونه دیگه تا حدی مشکلمون حل میشه البته خونه ای که پیدا کردیم ۳ واحد هست و طبقه اوله جاش خوبه نوسازه فقط آسانسور نداره ولی خونه خودمون داره بنظرتون چکار کنم ممنونم ازتون

💝 ای تو تنها خوب دنیا  💝

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مابه تفاوت اون پول تو همین جابه جاییو پول بنگاه و اسباب کشی اینا از بین میره و سوخت میشه از یه راه دیگه تامین کنین کسی خونشو نمیفروشه برا مشکل مالی

خدایا مارو به خاطر ندانم کاریهامون ببخش
نمیتونی پول قرض کنی

نه بابا کی پول قرض میده این دوره زمونه هست که پول داشته باشن ولی جونشون به پولشون بسته اس البته نزدیک ترین کسمون هم هست ولی .....

💝 ای تو تنها خوب دنیا  💝
مابه تفاوت اون پول تو همین جابه جاییو پول بنگاه و اسباب کشی اینا از بین میره و سوخت میشه از یه راه د ...

اینا رو حساب کردم بدهیمونو میتونیم بدیم شاید یه کوچولو از  پول بمونه که هیچ کار دیگه ای نمیشه انجام داد باهاش

💝 ای تو تنها خوب دنیا  💝
آخه فروش خونه به صلاح نیست  راستی خونه دوم کوچیکتره ؟

خونه خودمون ۱۱۵ متره خونه دوم ۱۲۰ متره تازه خونه دوم به مرکز شهر نزدیکتره نسبت به خونه خودمون

💝 ای تو تنها خوب دنیا  💝