2777
2789
عنوان

عوارض تزریق چربی به صورت

| مشاهده متن کامل بحث + 136811 بازدید | 283 پست
اره یه ذره جذب میشه ولی خیلی نه  بعضی ها میگفتن بار اول ک تزریق کردیم همش جذب شد و رفتیم ترمیم ...

ذاتا من سمت راستم از روز اول بيشتر بود ورم و وخامت اوضاعشم بدتر بود

صورت من بقدري ورم داشت انگار زنبود كل صورتمو نيش زده بود مخصوصا همزمان بينيم هم عمل كرده بودم اوضاعم خيلي خراب بود

اولين بار كه از بيمارستان مرخص شدم خودمو تو اينه آسانسور بيمارستان ديدم به شوهرم گفتم حس ميكنم اوني كه تو آينه هست يه ادم ديگه هست

كلي هزينه كردم كلي اذيت شدم روانم اين وسط نابود شد اصلا هم زيباتر از قبل نشدم حتي زشت تر شدم

شانس هم نداريم هزينه ميكنيم خوشگل بشيم زشت شديم

بخدا من ٣٠٠ تومن ميدادم مژه هامو واليوم ميكردم كلي تغييران مثبت تو چهرم ايجاد ميشد طوري كه بقيه هم منو ميديدن ميرفتن مژه هاشونو واليوم ميكردن

اصلا تو تصوراتم فكر نميكردم برم چربي بزنم صورتم مثل بربري دراز و زشت و بد قواره بشه

همه اون عكساي توي تبليغات دكتر ها هم فتوشاپ داره 

چون تو اون عكسا صورتا گنده نشدن

حالا من غصه بينيم هم هشت سوراخاش تا به تا شدن😔

عزيزم منم ٣١ فروردين انجام دادم ٤١ روزه تزريق كردم منم مشكل شمارو دارم چربي منم از زير شكمم برداش ...

عزیزم زیاد به خودت سخت نگیر

شاید برات هنوز عادی نشده 

اون روز داشتم نگای آینه میکردم دیدم بدم نشدم 

فقط به صورتم عادت نکرده بودم

شما هم خودتو اذیت نکن برو این ور و اون ور بذار بچت اذیت نشه

بعدشم گناه که نکردی نمیخوای کسی ببینتت 

منم تا یک ماه دوست نداشتم کسی منو ببینه 

اما خب دیدم تاکی صبر کنم 

خونه ی فامیل و اینا رفتم اولش میگفتن چقدر باد کررردی بعد سری بعدی براشون عادی شد 

ایشالله که جذب میشه برای شماهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ذاتا من سمت راستم از روز اول بيشتر بود ورم و وخامت اوضاعشم بدتر بود صورت من بقدري ورم داشت انگار زن ...

عزیزم با دکترت حتما صحبت کن

درکت میکنم چون منم قشنگ افسردگی گرفته بودم 

پیش دکترت برو ببین چی میگه 

توی عمل بینی خیلیااااااااااا رو دیدم سوراخای بینیشون تابه تاست برو پیش دکترت شاید چون هنوز جا نیوفتاده با چسب درستش کنه 

ایشالله که تا ماه آینده همه چیت درست شه 

ببین روحیه خیلی تاثیر داره ها

من وقتی روحیم خوب نیست زیر چشمم پف میکنه هنوز

ولی وقتی خودمو سرگرم میکنم و بهش فکر نمیکنم و به خودم اعتماد به نفس میدم حس میکنم بهتر میشم 

اعتماد به نفستو ببر بالا 

دکتر هم برو 

به مرور زمان خیالت راحت بهتر میشی 

عزیزم با دکترت حتما صحبت کن درکت میکنم چون منم قشنگ افسردگی گرفته بودم  پیش دکترت برو ببین چی ...

به دكترم ميگم اصلا توجه نميكنه

ميگه خب چي ميشه سوراخاي بينيت تا به تا باشن برا هيشكي يكي نميشه كه😕😕😕

اخر تير باز وقت دكتر دارم رقت هم نداره كه تند تند بتونم برم پيشش تا اونموقع خوب نشه ديگه جدي حرف ميزنم كه يا درستش كنه يا عصباني ميشم ديگه

واقعا ديگه كشش ندارم 

چون ديگه اونموقع ٣ ماه تمام ميشم هر تغييري بايد باشه تا اونموقع بايد بشه

توي سوراخ كوچيكه پنبه ميذارم يه مدت كاملا هم اندازه شدن ولي پريروز ديدم دوباره برگشته سايز قبلش

دوباره دو روزه پنبه ميذارم بزرگتر از اونيكي ميشه ولي شب  ميخوابم تا صبح كوچكتر ميشه

شوهرم ميگه يه مدت پنبه بذار بذا بزرگتر بشه تا بلكه فرم گرفت و بزرگترموند

عجب غلطي كردم رفتم چربي و عمل ها

واقعا روح و روانم داغون شد

پوستم اين وسط نابود شده از افسردگي و اب جوش 

عزیزم زیاد به خودت سخت نگیر شاید برات هنوز عادی نشده  اون روز داشتم نگای آینه میکردم دیدم بدم ...

امروز حتي مادرشوهرم ناهار دعوت كرد مهموم داشتن

اولش خواستم برم رفتم دوش گرفتم شوهرمم نبود خودم كج و كوله چسب بيني مو زدم ولي بعدش پشيمون شدم

زنگ زد چرا نيومدي پس داريم سفره ميندازيم

گفتم شكمم درد ميكنه پريود شدم تو خونه دارم استراحن ميكنم 

مامانمم صبح زنگ زده بود چرا نميايي

اخه يك ماه بعد عمل مونزم خونه مادرم يهو الان بعد يك ماه بيشتر از ١٠ روزه نرفتم

دو سه شب يبار با شوهر و دخترم فقط ميريم ميشينيم پارك

دخترم بازي ميكنه مام ميشينيم رو نيمكت يكم حال و هوام عوض ميشه

تنها تفريحم همونه

اون روز توي روز فقط يبار مادرشوهرم گفت من پر ه سرا رو نميشناسم تو بيا باهم بريم مغازه شو نشونم بده

يدونه اونو رفتم اين مدت

خجالت ميكشم چسب بيني مو بردارم😔😔

به دكترم ميگم اصلا توجه نميكنه ميگه خب چي ميشه سوراخاي بينيت تا به تا باشن برا هيشكي يكي نميشه كه😕 ...

بنظرم برو پیش یه دکتر دیگه که کارش بهتر باشه 

چون دکترا همش کاره خودشونو هرررچقدرم که خراب کنن میگن خوبه ، درست میشه ، زمان بده و ... 

شاید دکتر دیگه بتونه کمکت کنه 

اگه دیدی واقعا خراب کرده بگو شکایت میکنم و ... 

فوقش اگه خیلی اذیتت کرد برو پیش یه دکتر دیگه عمل کن دوباره 

ولی منم خیلیا رو دیدم‌ سوراخای بینی عین هم نیست ولی خب اگه دقت کنی متوکه میشی خیلی معلوم نیست 

اگه خیلی معلوم و اذیتت میکنه اون وقت دوباره عمل کن

خودتم کمتر اذیت کن 

عمل بینی که با ترمیم درست میشه ولی حتما ترمیمو برو پیش یه دکتر بهتر 

چربی هم ایشالله جا میوفته کلیییییی خوشگل میشی 

من انقدر از چهرم بعد از تزریق چربی بدم میومد که با همه دعوا داشتم و فقط دکتره رو فوش میدادم اما الان خیلی دوست دارم چهرمو ایشالله شماهم میای میگی چهره ام عاااالی شده

امروز حتي مادرشوهرم ناهار دعوت كرد مهموم داشتن اولش خواستم برم رفتم دوش گرفتم شوهرمم نبود خودم كج و ...

چقدر خودتو اذیت میکنی 

قیافه ی خودته اصلا به دیگران ربطی نداره که

برو بذار براشون عادی شه 

بذار هم روحیت عوض شه 

هم روحیه دختر و همسرت 

اوناهم اینجوری خسته میشن 

دور از جون دور از جون دور از جون درد بی درمون که نیست هرچی باشه درست میشه 

حداقلش خونه ی مامانت برو 

روحیه خیلی مهمه تو هرچیزی 

بنظرم برو پیش یه دکتر دیگه که کارش بهتر باشه  چون دکترا همش کاره خودشونو هرررچقدرم که خراب کنن ...

برا سوراخ ها هنوز ٤٠ روزه هيچ كاري نميشه كرد حداقل بايد يكسال بگيره هيشكي دست نميزنه

اخر تير وقت دكترمه تا اونموقع ببينم چي ميشه درست نشد عصباني ميشم سرش

چربي ها هم حس ميكنم موقتي هستن يچيزي نيستن كه يه عمر باقي بمونن

حداقلش با رژيم اينا فكر ميكنم از بين برن

سوراخاي بينيم يكيش كوچيكه يكيش بزرگ

داخل كوچيكه پنبه ميذارم بزرگ تر ميشه ولي بايد مداوم اينكارو بكنم بلكه موندگار شد بزرگيش

وگرنه مطب دكتر خون بپا ميكنم اگه درست نكنه

نه خواهش میکنم انجام ندید، منم صورتم کوچیک بود. صورت من گنجایش افزایش حجم رو نداشت. چون کلا استخوانش ...

سلام عزیزم، لطفا جواب منو بدید،من داشتم سرچ می کردم که مطلب شما رو دیدم،من صورتم جای جوش داره تصمیم گرفته بودم برم برای تزریق چربی، یک طرف صورتم عمیق هست جای جوش،سال ۹۹ ،۴ جلسه لیزر انجام دادم ،۲ بار هم میکرونیدلینگ،اصلا فرقی نکرد و تاثیر نداشت فقط درد کشیدم و پول دادم،الآن هم برای چربی هم می خواستم برم پیش همون دکتر قبلی که رفتم چون شهرستان هستم و یه دکتر خانم هست و یه آقا،دکتر گفت فکر نکن که با تزریق چربی صاف می شه تا حدودی بهتر می شه ،بعدش بیا واسه سابسیژن، صورت من نیاز به چربی نداره،فقط جای جوش ها بدجوری اذیتم می کنه،به نظرتون چی کار کنم؟

سلام عزیزم، لطفا جواب منو بدید،من داشتم سرچ می کردم که مطلب شما رو دیدم،من صورتم جای جوش داره تصمیم ...

اصلا نكن عزيزم

ميبري چند مليون ميدي از قيافه هم درميايي

چربي پايين فك گونه شقيقه خط خنده پايين چونه اين قسمتا رو قلمبه و زشت ميكنه هيچ كارايي ديگه اي نداره

اصلا نكن عزيزم ميبري چند مليون ميدي از قيافه هم درميايي چربي پايين فك گونه شقيقه خط خنده پايين چون ...

ببخشید یه سوال، تزریق ژل برای جای جوش چطور هست؟اطلاعی دارید در این مورد؟

ببخشید یه سوال، تزریق ژل برای جای جوش چطور هست؟اطلاعی دارید در این مورد؟

نه عزيزم اونو نميدونم فقط دور چربي خط بكش 

دوروبر ١٠ ١٥ مليون بسته به دكتر از ادم پول ميگيرن بعدش حاضري همونقدم پول بدي تا چهره قبليت برگرده سر جاش