2777
2789

من 2 تا بچه دار 3 ماهه و 4 ساله شوهرم مریض شده سرفه میکنه تکو توک رفته عکس از ریش انداخته میگن سالمه ولی شروع کرونا هست سرفه میکنه 3 روزه. 

من خودمم از ترسم میترسم از شوهرم گرفته باشم تو خونه همش ماسک میزنم انقد وایتکس و الکل استفتاده کردم منم گلوم امروز یه جوری شده تکو توک سرفم میگیره نکنه منم گرفتم؟ 

چیا باید بخوریم؟ چیکار کنم؟ جایی رو ندارم بچه هامم بذارم شیر میخوره نوزادم 

کمکم کنید زودتر شوهرم خوب شه خودمم واسه پیشگیری چی بخورم همش حس میکنم منم گرفتم

مایعات زیاد بخورین اگه شدت گرفت برید دکتر صبحا عسل و لیمو بخور خیلیی برا گلو درد خوبه

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چه قدر استرس داری با بچه کوچیک آنقدر وایتکس و الکل استفاده نکن 

همونا بدتر میکنه

۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….

عزیزم دمنوش آب میوه طبیعی سیب وهویج باگلاب ماهیچه سوپ بخور فعلا لبنیات وسردی نخور ماسک بزن ان شالله که چیزی نیست

مردِ کوچکم روزی تکیه گاه  امنی برای یک زن میشوی شانه هایت  پناهگاه  میشوند ودستانت امنیت بخش  دستانی  دیگر ومن آن  روز مث  امروز و همیشه به  داشتنت افتخار میکنم‌و دختر قشنگ ترین ناز خداست و تجلی عشق و شاهکار خلقت

اول اینکه نترس اصلا.ماهم گرفتیم و تموم شد خداروصکر.خیلی خیلی مایعات بخور.سوپ.دمنوش اویشن پونه.شربت ابلیو و عسل.اب هویج.قند وشکر کلا نخور.دوع خونگی چایی کمرنگ بدون قند.کلا مایعات فراوووون

از ستم کردن برکسی که جز خدا کسی را ندارد بر حذر باش.امام حسین(ع)

سه چهار تا دونه کندر دم کنید تو یه لیوان آبجوش بده شوهرت بخوره

وایتکس اشتباه محضه ریه ها رو داغون میکنه بدتر از کرونا

غذاهای آبکی

آبجوش عسل

صبرم زیاده اما عمری نمونده باقی💔 ......

چای سبز میگن خوبه کلا مایعات گرم بخوری خیلی خوبه 

کلا ترس و استرس بدن رو ضعیف میکنه تا میتونی خودتو نباز همین 

؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم،‌ای صاحب عرش بزرگ.

عزیزم نترس سیستم ایمنیت ضعیف میشه. هیچی نیست منم ده روزه درگیرم. خودم گرفتم بعدم دختر سه ساله م. فقط تا میتونی سوپ پر سیر و پیاز بخورید و جوشانده زنجفیل و آویشن و پونه و عسل و آبگوشت . خودت و شوهرت دو ورق آزیترومایسین بخورین شبی یدونه . اگ خدای نکرده بچه هات درگیر شدن حتما ببر متخصص عفونی

شما رفتار من را دوست ندارید؟پس خوبه.رفتار من هم شما را دوست ندارد😐😁✌من فقط یک واکنش آلرژیک به جهان دارم ...🙄

مایعات گرم ، اب گوشت با گوشت گوسفند ،سوپ گرم  اب نخود،  روزی یدونه تخم مرغ پخته، عسل و تو اب گرم بریز بخورین، اب میوه طبیعی ، گوجه کبابی، ویتامین سی،هرچقد مایعات ببشتر بخوری  بهتره شوهرتم همینطور زودتر خوب میشه 

اسی تو خونه دوتا ماسک بزنه سوهرت تو اتاق جدا 

به هیچ عنوان از الکل و واکتیس استفاده نکن روند درگیری ریه سرعت میبخشه 

ظرفاش جدا با اسکاج جدا 

اگر میتوتی از ظرف یک بار مصرف و بطری استفاده کن 

ریکا با سرکه قاطی کن برا زدعفونی سطوح از صابون رنده شده با اب 

تجربه من از کرونا شوهر دوماه پیش که اصلا نگرفتیم ازش