2777
2789

سلام دوستان نذر یا دعایی جهت حاجت روایی دارین که واقعا تاثیر داشته باشه،چهارساله یه حاجت دارم که تقریبا نصفش حل شده چه نذری کنم که به حاجتم برسم ؟چه نذری کردین که حاجت روا شدین؟

واین که نذر رو باید قبل از رسیدن به حاجت ادا کرد یا بعد از رسیدن به خواسته؟

خدایاشکرت بخاطرهمه چی  ،برای حاجتم لطفا یه صلوات بفرستید🙏🙏🙏🙏 اگه فرستادید لایک کنید لطفا  

من نمیدونما ولی همیشه ته دلم میگه چیزی رو از امام حسین بخوای بهت میده 

مخصوصا تو این ماه 

من اولین باره نذر تو محرم کردم انگار ته دلم بعد دو سه ماه روشن شده ایشالا مشکل همه رفع بشه

قلبم رو بشکن؛اگه دوست داری هزار بار قلبمو بشکن،به هر حال قلبم مال تو بود که بشکنیش🍂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای ک من چقدر نیاز دارم ب این

من تقریبا از خدا ناامید شده بودم تا اینکه شب قبل عید غدیر خواب دیدم که به پنجاه تا فقیر غذا دادم،وروز عید غدیر باکمک شوهرم هفتادودوتا غذا به فقیر دادیم ،از عید غدیر تا به نصف حاجتم رسیدم ،نمیدونم چیکارکنم دیگه

خدایاشکرت بخاطرهمه چی  ،برای حاجتم لطفا یه صلوات بفرستید🙏🙏🙏🙏 اگه فرستادید لایک کنید لطفا  

وبرای رسیدن به حاجتم هم هیچ کاری جز دعا ونذر از دستم برنمیاد

من نمیدونما ولی همیشه ته دلم میگه چیزی رو از امام حسین بخوای بهت میده  مخصوصا تو این ماه  ...

انشالله،به حق امام حسین وحضرت علی اصغر همه حاجت روا شن ودل منم آروم شه  

نذر اش میگندجواب میده حتی شده یه کاسه بدی.منم به همچین تایپیکی نیاز داشتم

انشالله تاسوعا یا عاشورا بتونم این نذرو بدم

باز خوبه تو ی نشونه  ای دیدی منم نشونه میخوام

مثلا چه نشونه ای؟

انشالله،به حق امام حسین وحضرت علی اصغر همه حاجت روا شن ودل منم آروم شه    

ایشالت عزیزم صلوات فرستادم برات

قلبم رو بشکن؛اگه دوست داری هزار بار قلبمو بشکن،به هر حال قلبم مال تو بود که بشکنیش🍂

مرسی مهربونم انشالله شماهم حاجت روا شی

انشالله که خدا آبرو موحفظ میکنه به حق فاطمه زهرا