2777
2789
عنوان

وقتی فهمیدم دیگه بزرگ شدم که...

453 بازدید | 10 پست

دیگه روزای کودکی نمیان چقدر زود گذشت دقیقا به اندازه چشم به هم زدن زمانی فهمیدم چقدر زود گذشت و چقدر بزرگتر شدم که گریه های دختر بچه ای رو به خاطر ترس از آمپول شنیدم‌...یاد خودم افتادم که هربار برای آمپول زدن چقدر گریه میکردم و مامانم هربار گولم میزد که درد نداره...ناگهان دیدم این بار تنها اومدم و بدون اشکی آمپولمو زدم و اون موقع فهمیدم چقدر سریع میگذره روزهای قشنگ کودکی چقدر سریع میگذره ترس های کوچیک کودکی و چقدر سریع این ترسای کوچیک تبدیل میشه به ترسای بزرگ.‌‌‌...چقدر سریع میگذره بهونه های گریه های کودکی و چقدر سریع این بهونه ها برای گریه واقعی و واقعی تر میشه....قطعا اگر برمیگشتم به کودکی بیشتر از قبل قدرشو میدونستم و دیگه آرزو نمیکردم زودتر بزرگ بشم...حرفی که دقیقا همه میزنن...کاش اون شبها آرزو نکرده بودم که خدایا زودتر بزرگ بشم....

این کاربری دست دو نفر هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش کاش کاش هیچ وقت نمیگفتم خدایا بزرگ بشم ! یاد بازی های بدون دغدغه و ترس کودکیم بخیر . یاد ذهن خالی و بدون فکرم بخیر کی فکرشو میکرد بزرگ شدن انقدررر بد باشه 

کاش خدا یه نگاه هم ب زندگی من بکنه  کاش منم خوشبخت بشم ای کاش دعا کنید برام 😔
کاش کاش کاش هیچ وقت نمیگفتم خدایا بزرگ بشم ! یاد بازی های بدون دغدغه و ترس کودکیم بخیر . یاد ذهن خال ...

واقعا کی فکرشو میکرد... یاد خاله بازی ها بخیر یاد مادر عروسک ها شدن بخیر...

وقتی بزرگ میشیم یادمون میره سختی های بچگی رو ترس هاش رو، ضعیف بودن ها و …

چون سختی ها و ترس ها و ضعیف بودن ها هم با ما بزرگ شدن... چون دنیای بزرگی دنیای درک همه مشکلات هست دیگه کسی بچه نیست که بشه گولش زد دیگه وارد دنیای بزرگی میشن که همه چیزشو میفهمن...

ادما تو هر دوره از زندگیشون یسری دغدغه دارن که تو اون سن براشون سخته 

همین الان اونایی که ۳۰ سالشونه دارن از زندگی مینالن 

ولی اونایی که ۴۰ سالشونه نصیحتشون به ۳۰ ساله ها اینه که به جای دوییدن دنبال دغدغه هاتون از سنتون لذت ببرین 

ولی خب ماها که ۳۰ سالمونه نمیتونیم این نصیحتو بپذیریم 

ادما تو هر دوره از زندگیشون یسری دغدغه دارن که تو اون سن براشون سخته  همین الان اونایی که ۳۰ س ...

دقیقا همینه که آدم توی هر سنی که باشه قدرشو نمیدونه که بعدا بخواد حسرتش رو بخوره