2821
2789
عنوان

واکسن کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 19 پست
من مشهدم و متولدین سال ۱۳۵۰ ب قبل رو دارن میزنن. ثبتنامم نمیخواد برین براتون میزنن. اوضاع مشهد داغوو ...

عزیزم من تهرانم اینجام وضعیت خرابه ولی فعلا تا متولدین ۴۶رو واکسن میزنن

و خدایی که به شدت کافیست!!!!!!!
الآن متولدین ۴۶رو واکسن میزنن

کلا تا 50رو که میزنن ولی از سهمیه معلمان استفاده کردم مامانمم 47 بود اخر ماه دوز دومشو میزنه انشالله

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من راضیم ازش دربارشون خوندم که اینـو سینوفارم به روش واکسنای قدیمی ساخته شدن و ایمینیش بالای 90درصده ...

شما برکت زدید عوارض نداشت من تمام اقوام سینوفارم زدن عوارض نداشتن

و خدایی که به شدت کافیست!!!!!!!
شما برکت زدید عوارض نداشت من تمام اقوام سینوفارم زدن عوارض نداشتن

اره ولی بستگی به بدنتم داره چون دوستا و اشناهای من سردرد و حالت تهوع داشتن با سینو فارم اینی که من گفتم رو تو نظرات و مطالب خوندم سرچ کنین میاد

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.
من راضیم ازش دربارشون خوندم که اینـو سینوفارم به روش واکسنای قدیمی ساخته شدن و ایمینیش بالای 90درصده ...

اخه برکت هنوز تاییدیه نگرفته و توی فاز سه آزمایشی هست

و خدایی که همین نزدیکی است....