2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

https://www.instagram.com/p/CScCXTbITWa/?utm_medium=copy_link

💞فان مع العسر یسری💞             صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند .۱۴۰۱/۰۵/۱۸ درست زمانیکه انتظارشو نداری معجزه اتفاق میفته.خوش اومدی معجزه زندگیم
الهی آمین تا سال دیگه کرونا تموم شده باشه همه نی نی هامونو ببریم مراسم شیر خوارگان حسینی🥺

الهی آمین😭

خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی؟ ❤️آخه میگن دستای خدا مثل نوزاد تازه متولدشدس🙏🥰

دعاکنید اگه به صلاحه خدا به ماهم بده🌹

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم برای ارامش و سلامتی خودم و خانوادم دعاکنید                 ‌‌‌                   یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی به حق اخیک الحسین

ایشالا😊

و اونایی که مثل من آرزوشون اینه به عشقشون برسن انشالله به حق امام حسین به عشقشون برسن🤲🏻📿😪🖤

همه دوتا صلوات بفرستید واسه حاجت منو بقیه🤲🏻😪📿

تروخدا واسه م دعا کنین برسم بهش😪😪🤲🏻📿

😗❣️Love you ❣️😗‹ در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست🐾🖤›

الهی آمین 

آخر نفهمیدیم زندگیه یا شکنجه گاه...                        خسته‌ام...                                                                              مثل هیزمی که سوخته و خاکستر شده                             ولی بازم ازش انتظار دارن بسوزه...   🖤🥀                                     اگر زندگی مرگ است و مرگ است زندگی                                  پس درود بر مرگو  🖤 ⚰️ 🖤   مرگ بر زندگی                                                                                                                                    مثل تنه خسته ایی که خواب میخواهد💔                                 انقدر خسته است جانم!   🖤  🖤                                          که مرگ میخواهد🥀⚰️🥀.                                                    نیستی بابا...  و همین برای خوشبخت نبودن کافیست. 

دعا کنیم به حق شهدای کربلا همه مریضا شفا پیدا کنن

همه منتظرا صاحب فرزند سالم و صابح بشن

دعا کنین منم سلامتی کاملم رو به دست بیارم و صاحب  نی نی سالم و صالح بشم.

برای هم دعا کنیم

خداوندا به حق آقا امام زمان ظهورشون رو نزدیک کن.همه مریضا رو شفا بده.دوستان اگر تونستید یه صلوات به نیت دلم بفرستید