2777
2789
عنوان

بچه ها برا عمل سرکلاژ همراه لازمه ؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 3975 بازدید | 31 پست
اگر پرستار خوب داشته باشه نه .فقط موقع دستشویی رفتن شاید کمک بخوای که از تخت بیای پایین  بیمار ...

ممنونم ک امیدم میدی ،امیدوارم فردا این موقع خونه باشم نمیتونم شب بمونم بیمارستان برام دعا کن

موقع برگشن یعنی کسی دنبالت نمیاد؟خودت باید آزانس بگیری؟

نه نه همسرم میاد فقط فک نکنم اجازه بدن بیاد تو کمکم کنه برا غذا خوردن و دشویی بردن ، نگران زمانی ام ک تو بیمارستانم بعدش همسرم هست بعنوان همراه کسیو ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم ک امیدم میدی ،امیدوارم فردا این موقع خونه باشم نمیتونم شب بمونم بیمارستان برام دعا کن

حتما حتما برات دعا میکنم و مطمئن هستم فردا با خیال راحت خونت خوابیدی 

اومدی مایعات گرم و سوپ و آبمیوه طبیعی زیاد بخور 

بعد سرکلاژ هم باید مراعاتهایی داشته باشی که دکتر بهت میگه 

دکتر فرداش اومد چی گفت بهتون ؟ دارو برا عفونت داد ؟

دارو ک داد یادم نیست چی بود.من سابقه سقط داشتم.

بعد ک بهوش اومدم حالم خوب بود ولی نمیزاشتن تکون بخورم یا زیاد بچرخم چون شرایطم فرق می کرد.ولی نیاز به همراه واسه کار خاصی نیست.نگران نباش توکل به خدا چیزی نیست

نه نه همسرم میاد فقط فک نکنم اجازه بدن بیاد تو کمکم کنه برا غذا خوردن و دشویی بردن ، نگران ز ...

پس نگران نباش اصلا غذا خوردن که نیاز به کمکی نداره .هر چی اوردی کنارت بزار خودت میتونی برداری و الکل و ژل ببر که بتونی دستتو تمیز کنی و دستکش یکبار مصرف

ممکنه بعد عمبل لکه بینی یا بیشتر داشته باشی که طبیعیه و با دفعات دسشویی رفتن باید این لکه بینی کمتر و کمتر بشه 

[QUOTE=202767205]ببین عزیزم من بعدش استفراغ میکردم چون بیحسی بودم  یکی باید میبود که پلاستیک دس ...

اره بابا منم ناشتا بودم 

بعدشم تا چندروز سردرد بدی گرفتم 

البته همه نمیگرنااا 

بعد عمل اصلا حرف نزن سر تو تکون نده 

که خدای نکرده مثل من نشی 

مایعات خیلی بخور 

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
پس نگران نباش اصلا غذا خوردن که نیاز به کمکی نداره .هر چی اوردی کنارت بزار خودت میتونی برداری و الکل ...

پس باخودم کیسه ،نوار،ژل و الکل ببرم و لباس زیر و دستکش یبار مصرف.. ممنونم ک گفتین دوست خوبم 

شما تجربه شو داشتین ؟ واقعا دردش مثل سزارینه ؟ پس چرا میگن بعدش پا میشی میری خونت    

آره برای من خیلی سخت بود هرچند دوست خودم میگفت من هیچی نفهمیدم موقع عمل که بیهوش بودم و بعدشم هیچ دردی نداشتم 

ولی من شخصا خیلی اذیت شدم تقریبا در حد سزارین درد داشتم 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
پس باخودم کیسه ،نوار،ژل و الکل ببرم و لباس زیر و دستکش یبار مصرف.. ممنونم ک گفتین دوست خوبم 

دستمال و بطری آب وقاشق و چنگال یک بار مصرف 

لیوان .اگه فلاسک کوچیک داری با تی بگ ببر .چای کمرنگ خوبه .