2777
2789
عنوان

راجب رنگ اتاق خوابم نظر میدید؟؟

199 بازدید | 15 پست

بچها من پذیرایی مو طوسی زرد کردم 

بعد یکی از اتاق خواب‌ام فرششو اینارو صورتی گرفتم  آشپزخونه هم استیل مشکی گرفتم با فرششم زمینه مشکیه و رنگ های مختلف داره داخلش پرده آشپزخونه رو نمیدونم چ رنگی بگیرم

اتاق خوابممم نمیدونم چه رنگی بگیرم روتختی اینامو

نظرتون چیه؟ 

🥰 ممنون میشم واسه اینکه زودتر بریم سر خونه زندگیمون دعا کنید برامون 🙏هیچوقت به خدا نگو مشکل بزرگی دارم... به مشکلات بگو خدای بزرگی دارم... :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثل اتاق من صورتی صورتی  عکس بدم

اررره عکس بده 😍😍😍

🥰 ممنون میشم واسه اینکه زودتر بریم سر خونه زندگیمون دعا کنید برامون 🙏هیچوقت به خدا نگو مشکل بزرگی دارم... به مشکلات بگو خدای بزرگی دارم... :)

پرده اشپزخونه رو میتونی طوسی بگیزی، یا سفید

اتاق خوابتم ببین رنگ مورد علاقت چیه.

هرکدوم قسمت خونه باهم بی ربطن پس میتونی هر رنگی بگیری.

مثلا روتختی زرشکی یا بادمجونی، اگ تیره پسندی.

اگه روشن پسندی میتونس رو تختی چند رنگی،آبرنگی، یا زرد، و رنگای شاد تک رنگی.

یکم اطلاعات بیشتر بدی بهتر میشه راهنماییت کرد

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…
پرده اشپزخونه رو میتونی طوسی بگیزی، یا سفید اتاق خوابتم ببین رنگ مورد علاقت چسه. هرکدوم قسمت خونه ...

رنگ مورد علاقت چ...ه؟🤭

با اینکه دختری که هیکلشو باشگاه ساخته خیلی جذابه.ولی دختر نرم یه چیز دیگست(: ازما گفتن...😌
پرده اشپزخونه رو میتونی طوسی بگیزی، یا سفید اتاق خوابتم ببین رنگ مورد علاقت چسه. هرکدوم قسمت خونه ...

ببین فرشام طوسیه موکتم طوسیه پر رنگ تره سرویس چوبم میخوام طوسی بردارم با کوسن ها و اکسسوری های زرد پرده هم پانچ یه پانچ زرد و یه پانچ طوسی ساعت ایستاده هم سفید و میز تلوزیون سفیدو عسلی و جلو مبلی ام سفید بعد اتاق خوابمو یکیش میز اتو اینا میزارم میز اتو سفیده با گلای صورتی فرششم تک رنگ صورتی گرفتم کمد دیواری در نداره و به جاش میخوام پرده بزنم اونو نمیدونم چه رنگی 

و اتاق خوابممم رنگشو موندم طوسی زرد دوس دارم اما میگم خیلی طوسی میشه همه چی 

کوچولو ام ها ۱۶ سالمه

عزیزرررم مبارکت باشه 😍