2777
2789
عنوان

خواب وخوراک ندارم دیگه😭

336 بازدید | 24 پست

پسرم 17ماهشه لاغرترشده لب به هیچی نمیزنه 

کم خونی هم شکرخدانداره انواع واقسام اشتهااورمیخرم هیچکدوم تاثیرنمیزاره من چیکارکنم 

اخه مگه یه بچه باصبحانه تاشب دووم میاره؟شب هم گرسنه میخوابه 😭😭خودمم ازخوراک افتادم همش گریه میکنم توروخدا راهکاری دارین که جواب بده؟زینک پلاس ِراسیپ هم دادم تاثیرنذاشت

نفسم قلبم دنیام :پسرم مهدیارم❤❤❤❤❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخ اخ خاهر منو دخترشم همین مشکلی داشتن

دخترش لب ب هیچی نمیزد با زور و جیغ و دعوا

۲ تا قاشق غذا ب زور میخورد

الان بچش ۴ سالشه و هم قد و هم وزتش عالین خیلی نگران نباش عزیزم

مشاور تحصیلی کنکور با هزینه فوق العاده پایین....اگر کسی رو میشناسید که هزینه گرفتن مشاور رو نداره بهم معرفی کنید❤
اخ اخ خاهر منو دخترشم همین مشکلی داشتن دخترش لب ب هیچی نمیزد با زور و جیغ و دعوا ۲ تا قاشق غذا ب ز ...

😭تااونموقع پیرمیشم که چرااخه نمیخوره گشنه می مونه که

نفسم قلبم دنیام :پسرم مهدیارم❤❤❤❤❤❤
😭تااونموقع پیرمیشم که چرااخه نمیخوره گشنه می مونه که

ب زورم شده حتتما بهش بده یه چیزایی🥺

مشاور تحصیلی کنکور با هزینه فوق العاده پایین....اگر کسی رو میشناسید که هزینه گرفتن مشاور رو نداره بهم معرفی کنید❤