۶ماهه ازدواج کردیم ولی عاشق بچس جوونشه همه ی بچه ها میگه دلم بچه میخواد ولی من سنم کمه نمیخوام الان اذیت شم خودشم میگه هروقت خودت حاضربودی اقدام میکنیم ولی خب من چیکارکنم فکروذهن بچه ازسرش بپره من از زایمان هم میترسم اخه🙁💔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آره شما سن تون کمه هنوز برای بچه دار شدن. به 22 اینا که رسیدی دیگه وقتش میرسه، البته میگن سن بچه دار شدن خانوما 25 تا 35 هست. ولی خب اختلاف تون با همسرتون تقریبا زیاده.
و از زایمان هم نترس، همه بچه دار میشن نمیشه که تا آخر عمر بچه دار نشی که
آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.
اره نمیخوام تواین جوونیم درگیر بچه شم همه ام بهم میگن صبرکن ولی خب شوهرم وچیکارکنم حس میکنم اذیت میشه میگه هم سرگرمش میشیم هم خیلی بچه دوسته یعنی بابچه خواهرش مثل یه بچه میشینه بازی میکنه تاسرگرمش کنه حوصله زیادداره کلا