2777
2789

۶ماهه ازدواج کردیم ولی عاشق بچس جوونشه همه ی بچه ها میگه دلم بچه میخواد ولی من سنم کمه نمیخوام الان اذیت شم خودشم میگه هروقت خودت حاضربودی اقدام میکنیم ولی خب من چیکارکنم فکروذهن بچه ازسرش بپره من از زایمان هم میترسم اخه🙁💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۱۸ خود همسرم ۲۶

آره شما سن تون کمه هنوز برای بچه دار شدن. به 22 اینا که رسیدی دیگه وقتش میرسه، البته میگن سن بچه دار شدن خانوما 25 تا 35 هست. ولی خب اختلاف تون با همسرتون تقریبا زیاده.

و از زایمان هم نترس، همه بچه دار میشن نمیشه که تا آخر عمر بچه دار نشی که

آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.

زوده هنوز خوب میکنی ک صبر میکنی👌👌👌

اره نمیخوام تواین جوونیم درگیر بچه شم همه ام بهم میگن صبرکن ولی خب شوهرم وچیکارکنم حس میکنم اذیت میشه میگه هم سرگرمش میشیم هم خیلی بچه دوسته یعنی بابچه خواهرش مثل یه بچه میشینه بازی میکنه تاسرگرمش کنه حوصله زیادداره کلا

آره شما سن تون کمه هنوز برای بچه دار شدن. به 22 اینا که رسیدی دیگه وقتش میرسه، البته میگن سن بچه دار ...

وای بخدا خیلی میترسم هی بهش میگم نمیشه ازپرورشگاه بیاریم من نمیتونم 😂😐

وای بخدا خیلی میترسم هی بهش میگم نمیشه ازپرورشگاه بیاریم من نمیتونم 😂😐

خخخخخخ 

شرایط سختی داره از پرورشگاه بچه آوردن

آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.

اره میدونم ولی بدم میاد بدنم خط زایمان بیفته یاحس میکنم سرزایمان میمیرم🙁💔

وااای فوبیای ترس از زایمان گرفتی😂

خب طبیعی بچه دار شو. اگه کسی عمرش به دنیا باشه نمیمیره

وااای فوبیای ترس از زایمان گرفتی😂 خب طبیعی بچه دار شو. اگه کسی عمرش به دنیا باشه نمیمیره

وای اره بخدا اونم شدید گرفتم فوبیابهش😂😐

شوهرمم درحال زدن مخمه برابارداری😂😑