2777
2789
عنوان

یه مشکل خیلی جدی دارم اگه حل نشه تنها راه خودکشیه!

| مشاهده متن کامل بحث + 967 بازدید | 48 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امتحان کردم  هر دکتری بگی رفتم نمیشه

مشکلت شاید هورمونی باسه آزمایش خون بده ،

یه راه دیگه هم هست که سم زدایی بدنه یه مدت فقط گیاهخواری کن و اگه میتونی فقط میوه و سبزیجات خام بخور به علاوه آب فراوان مثلا ده روز یا بیشتر ببین بهتر میشی.

آره هنوزم دارمش ولی تاثیری نداشت

پیش پزشک طب سنتی  برو

خداوندا مرا ببخش به خاطر تمام گله هایم.به خاطر درهایی کوبیدم و هیچ کدام در خانه تو نبودند. به خاطر تمام لحظه هایی که بامن بودی و من فکر کردم که تنها هستم.مرا ببخش
تاپیکا جدیدا خیلی حرفه ای شده  خوب مخاطب جذب میکنه میای داخل میبینی اینم ارزش دیدن نداشت  ...

واقعا؟من یه مشکل جدی دارم و شما تو جه فکری هستید متاسفم براتون

نگو غریبه غمت را چرا نمیفهمد؟که حال و روز تورا آشنا نمیفهمد...!
به کدوم قسمتهای بدنت این حسو داری؟  منظورت اینه که او قسمتا  عرق میکنن ؟

حس میکنم‌گوشت بدنم بو میده جای مشخصی نداره کلا بو میدم همین

نگو غریبه غمت را چرا نمیفهمد؟که حال و روز تورا آشنا نمیفهمد...!
حس میکنم‌گوشت بدنم بو میده جای مشخصی نداره کلا بو میدم همین

پس باید بدنتو سم زدایی کنی یه مدت فقط میوه و سبزیجات و آب فراوون بخور .

فکر کن روزه گرفتی فقط مجاز هستی میوه و سبزیجات بخوری.

یه همکلاسی هام اینطوری بود بنده خدا همیشه لباس هاش تمیز و اتو‌کرده بود ولی همه ازش فراری بودن 

حتما باید راهی داشته باشه چون واقعا عذاب آوره

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
یه سر کتاب باز کن شاید طلسمی چیزیه

وا چه ربطی داره 

وقتی می مانی و می بخشی فکر می‌کنند رفتن را بلد نیستی باید به آدم ها از دست دادن را متذکر شد .آدم ها همیشه نمی مانند یک جا در را باز می کنند و برای همیشه می روند....