2777
2789
عنوان

لابیا پلاستی

| مشاهده متن کامل بحث + 953 بازدید | 73 پست
😅😅خیلی رومخههههه نمیتونم ی شلوار تنک و خوشگل بپوشم که😐

😂😂😂ینی انقد ناجوره مگه میشه آخه

بچه ها من یه آرزوی خیلی‌ بزرگ دارم میشه برام صلوات بفرستید و دعام کنید خواهش میکنم 🙏 خیلی دلم می‌خواد به آرزوم برسم خیلی‌ تلاش کردم خدایا خودت کمکم کن بعد تو یاوری ندارم همه پارتی من تویی دستمو بگیر منو به خواستم برسون 🙏🙏🙏🙏🙏
چه بی مشکلی که این دومیشه!   مشکل اولت چیه  نکنه مثله همین مشکل دومت بیخودیه!!!!   &n ...

مشکلات که زیاده

اما خب این خیلی به چشم میاد تو بدنم....ظاهرش رو کاری ندارم کلا در حین ورزش و پیاده روی زیاد اذیت میکنه

از خانوادم متنفرم :)                               🖤Kurdistan 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکلات که زیاده اما خب این خیلی به چشم میاد تو بدنم....ظاهرش رو کاری ندارم کلا در حین ورزش و پیاده ...

واقعا درک نمیکنم شایدم ظاهرش نرمال نیست اینجورع

بچه ها من یه آرزوی خیلی‌ بزرگ دارم میشه برام صلوات بفرستید و دعام کنید خواهش میکنم 🙏 خیلی دلم می‌خواد به آرزوم برسم خیلی‌ تلاش کردم خدایا خودت کمکم کن بعد تو یاوری ندارم همه پارتی من تویی دستمو بگیر منو به خواستم برسون 🙏🙏🙏🙏🙏
بخدا حیفه یه قرون پول ، من اونجا رو اصلا نمیبینم یعنی وقت ندارم  شماها کی وقت میکنین برین ببینی ...

همینوبگو ازبس  ما زنها بی اعتماد بنفسیم,بخدا یه مردو تابحال ندیدم بااونجاش ور  رفته باشه یا خودشوزیرتیغ جراحی برده باشه,مازنا ازعمل بینی وپلک وگونه و....اینا کم کم داره اونجامدمیشه عملی بشه 

واقعا درک نمیکنم شایدم ظاهرش نرمال نیست اینجورع

😂ن من حساس شدم روش وگرنه حتی مامان و خواهرم هم نمیدونن و متوجهش نیست

اذیتم میکنه....

از خانوادم متنفرم :)                               🖤Kurdistan 
خب زیر شلوار معلومه دیگ

نه کجاش آخه

خب زیر شلوار معلومه دیگ

مگه میشه ؟ چرا از من معلوم نمیشه؟😂

کاربر قدیمی هستم .. اسم کاربریم اسمیه که دخترم برای عروسکش گذاشته .. دختر نازنازی 🥰 توضیح دادن نشانه ی ضعف است! وقتی سعی میکنید مطلبی را به کسی که درکی از ان ندارد بفهمانید ، اتفاقی مثل ریختن پارچ اب در یک لیوان می افتد لیوان از نداشتن گنجایش کافی سر ریز میشود ادم ها هم همینطور .. اگر میخواهید همیشه در ارامش باشید انتظارتان از ادم ها به صفر برسانید نه توضیحی به کسی بدهید نه انتظاری داشته باشید ...
مگه میشه ؟ چرا از من معلوم نمیشه؟😂

والا 😂😂

خو مال شما کوچیک تره لابد😶😂

نمیدونم عزیزم شاید خیلی حساس شدین

کاربر قدیمی هستم .. اسم کاربریم اسمیه که دخترم برای عروسکش گذاشته .. دختر نازنازی 🥰 توضیح دادن نشانه ی ضعف است! وقتی سعی میکنید مطلبی را به کسی که درکی از ان ندارد بفهمانید ، اتفاقی مثل ریختن پارچ اب در یک لیوان می افتد لیوان از نداشتن گنجایش کافی سر ریز میشود ادم ها هم همینطور .. اگر میخواهید همیشه در ارامش باشید انتظارتان از ادم ها به صفر برسانید نه توضیحی به کسی بدهید نه انتظاری داشته باشید ...