2777
2789
عنوان

بیایین ی دقیقه

41 بازدید | 6 پست

همسرم تو خونه اخماش تو همه و زورگو ولی تو بیرون خونه   با همه رودرواسی داره و خوش برخورده و اصلن اجتماعی نیس میگم کاش مثل بقیه مردا زرنگ بود و جذاب فقط واسه من گرگ نبود   

کاربری دست دو نفر 🥰

باهاش حرف بزن که چرا اینجوری هستی

اینکه شما اخمشو با لبخند جواب بده شاید تاثیر گذاشت

خدایا سپاسگزارم برای تک تک نفس های آدمای امن زندگیم❤️خداوندا آرامش،عشق،خیر و نیکی به قلبم عطا کن و لحظه ای دستمو رها نکن❤️خدایا سپاس بابت دردی که فک کردم هرگز ازش جان سالم به در نمیبرم اما برام شد سازنده ترین درمان❤️خداوندا با تمام وجودم با همین تن خاکی در آغوش میگیرمت و بوسه بر وجود لایتنهایت میزنم❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میخوام  بیرون مثل تو خونه باشه اجتماعی و گرگ

در واقع چیزی که تو واقعیت و بیرون خونه نداره تو خونه اجراییش میکنه 

خودش قبول داره این موضوعی که شما گفتین رو؟

خدایا سپاسگزارم برای تک تک نفس های آدمای امن زندگیم❤️خداوندا آرامش،عشق،خیر و نیکی به قلبم عطا کن و لحظه ای دستمو رها نکن❤️خدایا سپاس بابت دردی که فک کردم هرگز ازش جان سالم به در نمیبرم اما برام شد سازنده ترین درمان❤️خداوندا با تمام وجودم با همین تن خاکی در آغوش میگیرمت و بوسه بر وجود لایتنهایت میزنم❤️
اره ولی خودش قبول نداره

خب قبول نداره،به نظر من کاریش نداشته باش