2777
2789

چند سالته؟

چله واینا بهانه مثبت هستن اما قبول کنیم الان شرایط ازدواج سخته

دعا های شما میگیره واقعا.دعا کنین یه داماد قد بلند و پولدار و وفادار و مهربون نصیب مامانم بشه:)در مورد مقاله نویسی سوالی داشتید میتونید بپرسید:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند سالته؟ چله واینا بهانه مثبت هستن اما قبول کنیم الان شرایط ازدواج سخته

عزیزم شرایط سخته ولی همینجا خیلی بدون ماشین و خونه اجاره کنه طرف قبول نمیکنن مردا که ماشالله دنبال خانومای پولدارن

عزیزم شرایط سخته ولی همینجا خیلی بدون ماشین و خونه اجاره کنه طرف قبول نمیکنن مردا که ماشالله دنبال خ ...

آره خب تو هر دو طرف هست فقط و فقط هم دلایل اقتصادی داره وگرنه این همه سن ازدواج بالا نمیرفت

دعا های شما میگیره واقعا.دعا کنین یه داماد قد بلند و پولدار و وفادار و مهربون نصیب مامانم بشه:)در مورد مقاله نویسی سوالی داشتید میتونید بپرسید:)
برای خانمی که قدش بلنده خب مهمه. طرف ازش کوتاهتر نباشه حداقل

ببین یه خورده خودت سخت گیری شما شاید قدت بلند باشه طرف چه تقصیری داره اگه اخلاق ش خوبه به نظرم قبول کن .... این چیزا عادی میشه ....منو و شوهرم هم قدیم اولا برای من م خیلی مهم بود ولی بعدا عادی شد...به نظرم بیشتر به اخلاق توجه کن وضع مالی

منم ۳۴ سالمه تا حالا ۱ دونه خواستگار هم خونه ما نیومده حالا هم تحصیلات بالا دارم هم کار هم زیبایی  انواع و اقسام چله ها برداشتم هر چی که فکرشو کنی پیش دعا نویس تو رفتم حالا دوستمم باهام بود اون ازدواج کرد من موندم هنوز  حالا داستان چیه الله علم ولی دیگه چاره ی ندارم باید باهاش کنار بیام

🙏🏻🙏🏻لطفا برای بخت منم دعا کنید خانم ها 🙏🏻🙏🏻

💔خسته شدم از این همه نا عدالتی کاش جون مرگ بشم 
منم ۳۴ سالمه تا حالا ۱ دونه خواستگار هم خونه ما نیومده حالا هم تحصیلات بالا دارم هم کار هم زیبایی &n ...

حتما💞 کاملا درک میکنم.

همیشه دوست داشتم یه خواستگار بیاد اما همون آدم واقعیه زندگیم باشه جای اینکه ۱۰۰۰ تا خواستگار داشته باشم ولی به دردم نخوره