2777
2789

دوستم بنده خدا با مدرک کارشناسی ارشد تازه یه شرکت استخدام شده با درامد ماهی چهار تومن بعد میگفت در کمترین حالت اپیلاسیون کار 6 تومن درامد داره 

اخه ارایشگرا و حتی ناخن کارا حق دارن پون بالاخره باید یاد بگیرن اولش و زحمت بکشن ولی اخه اپی چه زحمتی داره من الان خودم همه روشها رو انجام دادم همین فردا بگن بیا سر کار میتونم تنها سختی که میتونم بهش فکر کنم مجبوری به دم و دستگاه مردم نگاه کنی روزانه که اونم من مشکلی باهاش ندارم دیگه هیچ سختی دیگه ای نداره 

من واسه درامد ماهی شش و هفت میلیون هر جایی از بدن رو بگن اپی میکنم :)))))))))))))

ادم حرصش میگیره واقعا از بعضی درامد ها 

فکرشو بکن روزی 5تا مشتری از همه شونم نفری 130بگیره🙂💔🗡

☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃من ی روزی اینقد قوی میشم ک این استرس رو بتونم شکست بدم اینقد قوی میشم ک بتونم تو روی اونایی ک میخوان بشکننم وایستم من دختر بابامم همون مردی ک کسی جرعت نداره بهش بگه تو🙂 بابام الگوم زندگیم‌جوری خوب میشه همه دست به دهن بشن وسواس فکریم داره روز به روز بهتر میشه خدا آبرومو حفظ کرد،مامان شدم،خلاصه همه چی بر وفق مرادم پیش میره خدایا شکرت😍💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا اپی سختی نداره .  هر کاری سختی خودش و داره .  گاهی میبینی  طرف حمام نرفته میاد بو ‌میده  باید بوش و تحمل کنی . خواهر من ارایشگاه داره نمیتونه اپی کنه میگه حالم بهم میخوره 

برای قرعه کشی ام به اسمم در بیاد ی صلوات مهمونم کنین  شماره ۴۷   

عزيزم من دوستم اپي كار هست

تاندون دستش پاره شد..

و اينكه ٤٠درصد بهش ميدادن فقط..

و اتفاقا بنده خدا بسيار چندشي بود و ميگقت گاهي نيمتونم غذا بخووم ايتقدز چندشم شده از بوي بدن كسي يا تميز كردن جاعاي خصوصيش.

نوش جونضون خبليي كار سختيه

خب شمام برو الان انجام بده

💕

عزیزم اپیلاسیون کار معمولی با حرفه ای خیلی متفاوته 

من وقتی میرم جاهای علکی کبود و سیاه میشم و درررد میکشم قیمتشونم ارزونه ۱۰۰ ۱۳۰

ولی وقتی میرم یکی از بهترین جاهای شهر اصن دردی حس نمیکنم انقددددرررر سریع انجام میده حس نمیکنی ولی خب دستمزدش بالاتره ۲۵۰ میگیره کل بدنو 

روزی چهارتا مشتری ک داشته باشه هم میشه روزی یه تومن 🙂

کارای دستی و بدون نیاز به کار گر و وسیله خاصی همیشه درامدشون بیشتره

عزيزم من دوستم اپي كار هست تاندون دستش پاره شد.. و اينكه ٤٠درصد بهش ميدادن فقط.. و اتفاقا بنده خد ...

خب اون بو و این چیزا رو میشه تحمل کرد ولی اگه واقعا فقط چهل درصد گرفتن بده 

البته خودشون میتونن مشتری ها بگن بیان خونه یا جایی که دیگه کامل بگیرن 

پس راسته واقعا ؟ اینقدر حرصم میگیره کاش منم یخورده زرنگ بودم 

اره بخدا من وقتی 130 رو میدم گریه م میگیره کاری نیس بخدا🥺🥺🥺🥺🥺130هزار واقعا ظلم

☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃من ی روزی اینقد قوی میشم ک این استرس رو بتونم شکست بدم اینقد قوی میشم ک بتونم تو روی اونایی ک میخوان بشکننم وایستم من دختر بابامم همون مردی ک کسی جرعت نداره بهش بگه تو🙂 بابام الگوم زندگیم‌جوری خوب میشه همه دست به دهن بشن وسواس فکریم داره روز به روز بهتر میشه خدا آبرومو حفظ کرد،مامان شدم،خلاصه همه چی بر وفق مرادم پیش میره خدایا شکرت😍💖
عزیزم اپیلاسیون کار معمولی با حرفه ای خیلی متفاوته  من وقتی میرم جاهای علکی کبود و سیاه میشم و ...

روزی یه تومن     

بعد یه سوال شما خودتون نمیتونین انجام بدین ببخشید البته ها سوال خصوصی پرسیدم شایدم من چون خودم درامدی ندارم ولی اخه 250 هزار تومن واسه اپی خیلی زیاد نیست 

روزی یه تومن       بعد یه سوال شما خودتون نمیتونین انجام بدین ببخشید البته ها سوا ...

اپیلاسیون ک الکی نیست بلدی میخواد بعضیا خودشون انجام میدن ولی حتی بعضی ارایشگرام درست بلد نیستن بخدا تمیز نمیزنن یا کمبود میکنن 

روزی یه تومن       بعد یه سوال شما خودتون نمیتونین انجام بدین ببخشید البته ها سوا ...

چرا خیلیییی زیاده من فقط مراسما حساس میرم😂

مثل تولد خودم و همسرم و سالگرد ازدواج 

نه من خودم اصلا دلشو ندارم انجام بدم اصلاااااا😭😭یبار انجام دادم رسیدم ب ناحیه رون انقد درد داشت انقد درد داشت مثل دیوونه ها گریه میکردم و نفس بر شده بودم😂