2777
2789
عنوان

سونو آنورمالی

213 بازدید | 24 پست

بچه ها من هفته ۱۷‌ ام و برام ۳۱ زده آنورمالی ولی من اگر بتونم زودتر هم میرم

خیلی استرس دارم نه شکمم بزرگ شده نه حرکاتشو میفهمم

یکم از تجربایتتون بهم بگید از این سونو 

💫It's a scientific fact that gratitude reciprocates💫

شکم ک زوده.حرکتم شاید خلفیه 

تیکر تولد یک سالگی گل پسرم😍   آنقدر شیرین است لحن و لهجه ات....که جن ها ز لب هایت بسم الله میخوانند💜f.m                                                         خدایا ممنونم که بهمون هدیه دادی.خدایا میسپارمش به خودت.چون به جز تو به کی بسپارمش.؟عاشقتم خدا💜💜                                         به ترک های بدن من اگه نگاه کردی.نگو وای چقدر زیاده...اونا یه تتو زیباست از طرف پسرم...اونا رد پای یک زندگی هستن.😍💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شکم ک زوده.حرکتم شاید خلفیه 

آره جفتمم جلوعه ولی خب نگرانم ک اتفاقی براش نیوفتاده باشه اینقدر میخونم ک یهو بچه ها سکته میکنن تو شکم

آره جفتمم جلوعه ولی خب نگرانم ک اتفاقی براش نیوفتاده باشه اینقدر میخونم ک یهو بچه ها سکته میکنن تو ش ...

این فکرارو دو  کن و فقط به تو دلیت فکر کن ک صحیح و سالمه و زودی میاد بغلت و حرصت میده

تیکر تولد یک سالگی گل پسرم😍   آنقدر شیرین است لحن و لهجه ات....که جن ها ز لب هایت بسم الله میخوانند💜f.m                                                         خدایا ممنونم که بهمون هدیه دادی.خدایا میسپارمش به خودت.چون به جز تو به کی بسپارمش.؟عاشقتم خدا💜💜                                         به ترک های بدن من اگه نگاه کردی.نگو وای چقدر زیاده...اونا یه تتو زیباست از طرف پسرم...اونا رد پای یک زندگی هستن.😍💜

نگران نباش عزیزم نی نی سالم سالمه , من هر بار که میرم استرس دارم تا صدای قلبشو میشنوم اروم میشم , الان 20 هفته ام ولی نه شکم دارم نه حرکتی داره نی نی چون جفتم قدامیه دکتر گفته مهم نیس حرکاتشو دیر حس خواهی کرد

نگران نباش عزیزم نی نی سالم سالمه , من هر بار که میرم استرس دارم تا صدای قلبشو میشنوم اروم میشم , ال ...

دقیقا منم قدامیه جفتم هر بار هم نه تنها میخوام صدا قلبشو بشنوم دوست دارم شکلشم ببینم که رشد داشته یا نه خیلی استرس دارم

نگران نباش عزیزم نی نی سالم سالمه , من هر بار که میرم استرس دارم تا صدای قلبشو میشنوم اروم میشم , ال ...

از کجا بفهمم جفت من چیه 

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا شکرت
نه من ان تی خوب بود گفت نیازی نیست منم ۱۹فروردین بودم 

منم ان تیم خوب بود ۱.۸ ، خودم میخواستم غربالگری هارو کامل انجام بدم دبل مارکر هم دادم

ان تی شما چند بود؟