2777
2789
عنوان

همسرم دو ماهه همش بهم بی محلی میکنه

155 بازدید | 14 پست

نمیدونم چرا اینطوری شده

نمیدونم چیکار کنم درست بشه؟ 

از بعد زایمان اینطوری شد قبلش خیلی خوب بودیم

ممکنه پای کسی در میون باشه؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب خودت برس درست بچه کوچیک داری اذیتی ولی ب خودت برس نزارکسی واردزندگیتون بشه متاسفانه ماادما برعلیه هم شدیم میدونیم طرف زن بچ داره بازم ....

عزیزم کاری نکن ک خودتم افسردگی بگیری چون بدترسردمیشه

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
من افسرده شدم قبول دارم حتی بهش گفتم من میخوام خودکشی کنم برام وقت بذار بهم اهمیت بده ولی انگار ن ...

عزیزم خودکشی چیه اخه! دیگه نگو این حرفو لطفا

نمیدونم چند وقت از زایمانت میگذره ولی تا یه مدتی یک مقدار تغییرات توی سبک زندگی کاملا طبیعیه من خودم این دوران رو گذروندم و درکت میکنم .سرد شدن همسرت بخاطر تغییراتی هست که در خودت ایجاد شده عزیزم .شما الان بیشتر دور بچه هستی و کاملا هم طبیعیه و خیلی چیزای دیگه ... اما نگران نباش یه مدت کوتاهی اینجوریه درست میشه همه چی و مثل قبل میشه . سعی کن مرتب دوش بگیری و به خودت خیلی برسی واسه تقویت  روحیه ات هرکاری لازمه انجام بده .اگرم خانواده نزدیکن ازشون بخا بیان و تو کارا و رسیدگی به بچه کمکت کنن تا شما یکم به خودت برسی .... درمورد همسرت خیالت راحت همه چی مثل قبل میشه فقط شما اول به فکر روحیه خودت باش .حال تو که خوب باشه حال و هوای همسرت هم عوض میشه و مثل قبل میشه 

فمنیست. 
میگه نمیدونم اضطراب دارم دو هفته است قرص اعصاب میخوره میگه خوابم نمیبره

بگو مشکلت از کجاس منو بچت نگران حال توییم اگه اتفاقی افتاده بگو باهم حلش کنیم

اری این نیز می‌گذرد اما به کُندی یک رودخانه یخ زده 
چیکار کنم افسردگی خوب بشه؟  دکتر بهم دارو داد ولی دکتر اطفال گفت همه داروهای اعصاب رو شیر مادر ...

به شرایطت منطقی نگاه کن 

افسردگی بعد از زایمان کاملا طبیعیه منم داشتم . ولی زیادم هی بگی من افسرده ام و مرتب تلقین کنی خوب نیست 

کمی صبور باش به خودت برس و خودتو از نظر جسمی و روحی تقویت کن نگران نباش این دوران گذراست درست میشه مطمعن باش 

فمنیست.