سلام من یک دختر ۱۶ ساله هستم و ابجی ندارم و خیلی وقته عضو نی نی سایتم ولی با یک کاربری دیگه اومدم من به کمک شما نیاز دارم براتون دعا میکنم به هر چی میخواید برسید شما هم جای ابجی های من لطفا کمکم کنید نزدیک دوسال پیش یک من با یک پسری توی پارک اشنا شدم یعنی من اصلا به ایشون فکر هم نمیکردم ایشون یک انگشتر توی دست من دیدند و فکر کردن که من نامزد دارم بعد اومدن از من پرسیدن که من هم با لحن بدی جوابشون رو دادم و گفتم که نامزد ندارم ایشون گفتن که خیلی وقته منو دوست دارن بعد از این حرف ها هر وقت ایشون منو جایی میبینن دنبال من راه میافتن و مییان ولی احساس میکنم اینقدر مغرور هستش که نمیتونه خودش بیاد درخواستشو بده و یکبار دوستشو فرستاد و من گفتم که نمیتونم به کسی شماره بدم از ترس داداشم که یک وقت بفهمه داستان میشه اما ایشون هنوز ول نکردم به هوای دیدن من مییان پارک یک جوری رفتار میکنن که همش به من میگن وقتی از کنارم رد میشن کا به دوستت بگو منو نگاه نکنه و از این حرفا ولی همیشه حواسش به من هست خیلی وقتا که منو جلوی در با مامانم دیده دنبالمون تا دم در خونه ادمده و بعد رفته خودم حس میکنم که دوسم داره ولی میترسم بخاد بازیم بده از یک طرفم میترسم اگه داداشم بفهمه بیچاره بشم از اولین ماجرا تا الان نزدیک دو سال و نیم میگذره و ایشون هنوز منو فراموش نکردن و حتی دنبال منم مییان ولی احساس میکنم اینقدر مغرور هستن چیزی نمیتونن بگن
دانشجو معلم🥰❤ ۹سال دانش آموخته زبان انگلیسی🤞😁ای آنکه دوست دارمت اما ندارمت، جایت تا همیشه در قلب من درد میکند💔 مراقب خودت باش پسرم🙂😔
ببخشید طولانی شد 🥺 من شرایط رل زدن رو ندارم چون اگه داداشم بفهنه داستان میشه برام این اقا هم شاید سنش نزدیک ۲۳ اینا باشه نظرتون دربارش چیه ؟ به نظرتون واقن دوسم داره؟ یا میخواد بازیم بده؟
دانشجو معلم🥰❤ ۹سال دانش آموخته زبان انگلیسی🤞😁ای آنکه دوست دارمت اما ندارمت، جایت تا همیشه در قلب من درد میکند💔 مراقب خودت باش پسرم🙂😔
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم این عشق ها راه به جایی نمیبره و اقتضای سن پسرا است تو این سن اگه بی ادبم باشن بیوفتن دنبال دخت ...
مرسی از راهنمایت♥️ بله دقیقا ترسم از همینه که ولم کنه چون من به شدت احساساتی هستم به ماددم نمیتونم بگم چون میدونم اگه بفهمه شر میشه و دیگه پارکم باهام نمییاد
ببین خاهرانه میگم سنت کمه بچسب ب درس خوندن الان سن بلوغت وبهت حق میدم ولی کاری نکن ک پشیمون بشی شمارتم نده ک اگ خونوادت بفهمن هم شر میشه هم بی اعتمادمیشن بهت
من ی مجردباتجربم زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم من ی چکاوک آزادم سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق) گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍 من میجنگم برای خوشبخت شدنم ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا)