minooمینو مدیر عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 1274 عنوان یا امام حسین😂کاربر نی نی سایت | مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 32 پست البته برا من ی لایک کرده لایک نکن شر میشه یکی دیگه این کار بر نی سایت در خدمت شوما 1400/05/20 | 05:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
minooمینو مدیر استارتر عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 1274 بیکاره دیگه😐😂 دوتا اکانتن😑خودشم زده کاربر نی نی سایت فلان😑
minooمینو مدیر استارتر عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 1274 چرا کاربر نی نی سایت بین اسمش _ نداره؟؟؟؟؟ در اصل باید کاربر_نی_نی_سایت باشه چون فاصله مجاز نیست🤨 ... آبجی تازه ی اسم زشت گزاشته برو کلیک کن ببین برا من زده نی نی یار شب فلان
minooمینو مدیر استارتر عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 1274 چرا قبلا کاربر نینی سایت بود بعد عوض کرد لایک نکن شر میشه گذاشت نه اون جداست دقت کن الان برا من فقط ی لایک کرده تازه پست گزاشتم
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 48496 این کابره حس میکنم روی کاربری من میاد بعد همه ی چتاییی ک کردمو میره لایک میکنه حتی ساعتای قبل دوساعت پیش حتی برای بعضیام دوسال پیشو لایک کرده از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
دلستر_مالت عضویت: 1400/04/28 تعداد پست: 1498 آبجی تازه ی اسم زشت گزاشته برو کلیک کن ببین برا من زده نی نی یار شب فلان 🙁عجیبه رسیدگی نمیکنن. تازه وارد نیستم . تعلیق شدم به ناحق😑.
minooمینو مدیر استارتر عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 1274 🙁عجیبه رسیدگی نمیکنن. آبجی ی چیز عجیب ترررر اطلاعات کاربزی نداره حرف شده اما من لایک کروه
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 48496 آبجی ی چیز عجیب ترررر اطلاعات کاربزی نداره حرف شده اما من لایک کروه باورت میشه ب من کابر نی نی سایت درخواست دوستی داده بود رفتم روش ک.... ننت اومد موندم چطوری ی کابر دوتا اسم داره از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
دلستر_مالت عضویت: 1400/04/28 تعداد پست: 1498 آبجی ی چیز عجیب ترررر اطلاعات کاربزی نداره حرف شده اما من لایک کروه میگن انگار شوخی نی نی یار ها هست.🙁نمیدومم دیگه درسته یا نه تازه وارد نیستم . تعلیق شدم به ناحق😑.
minooمینو مدیر استارتر عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 1274 این کابره حس میکنم روی کاربری من میاد بعد همه ی چتاییی ک کردمو میره لایک میکنه حتی ساعتای قبل دوساعت ... برا خیلی ها اینجور بوده
minooمینو مدیر استارتر عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 1274 میگن انگار شوخی نی نی یار ها هست.🙁نمیدومم دیگه درسته یا نه ببخشیدا اسم کاربزی زده نی نی یار شب جن.س شرمنده چرا باید به خودشون بگم اخه😂
دلستر_مالت عضویت: 1400/04/28 تعداد پست: 1498 ببخشیدا اسم کاربزی زده نی نی یار شب جن.س شرمنده چرا باید به خودشون بگم اخه😂 😂😂😂نمیدونستم اینوکاربر @انگشت_کوچیکه_پای_من گفت شوخیه نی نی یار هاست😂 تازه وارد نیستم . تعلیق شدم به ناحق😑.
tarriistar عضویت: 1399/10/04 تعداد پست: 2543 لایک نکن شر میشه منم دو صفحه لایک کرده🙄 Army💜ﺑﺎﺩﺑﺎﺩﮎ ﺗﻨﻬﺎ ﻫﻤﺎﻥ ﻗﺪﺭ ﺍﺯ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﺳﻬﻢ ﻣﯿﺒﺮﺩﮐﻪ ﻧﺨﺶ ﺑﻪ ﺍﻭ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﺩﻫﺪﺍﻣﺎ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺧﯿﺎﻝ ﺩﺭ ﺯﻣﯿﻦ ﻧﺒﻮﺩﻥ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﮑﻨﺪﻧﮕﺬﺍﺭ ﻫﯿﭻ ﻧﺨﯽ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻭﺻﻞ ﺑﺎﺷﺪﻧﺦ ﻫﺎ ﺗﻨﻬﺎ ﻻﯾﻖ ﻋﺮﻭﺳﮏ ﻫﺎﯼﺧﯿﻤﻪ ﺷﺐ ﺑﺎﺯﯼ هستند ﻭ ﺑﺲ!
tarriistar عضویت: 1399/10/04 تعداد پست: 2543 😂😂😂نمیدونستم اینو کاربر @انگشت_کوچیکه_پای_من گفت شوخیه نی نی یار هاست😂 با دیدن اسم کاربریت این وقت صبح هوس دلستر کردم😐 Army💜ﺑﺎﺩﺑﺎﺩﮎ ﺗﻨﻬﺎ ﻫﻤﺎﻥ ﻗﺪﺭ ﺍﺯ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﺳﻬﻢ ﻣﯿﺒﺮﺩﮐﻪ ﻧﺨﺶ ﺑﻪ ﺍﻭ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﺩﻫﺪﺍﻣﺎ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺧﯿﺎﻝ ﺩﺭ ﺯﻣﯿﻦ ﻧﺒﻮﺩﻥ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﮑﻨﺪﻧﮕﺬﺍﺭ ﻫﯿﭻ ﻧﺨﯽ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻭﺻﻞ ﺑﺎﺷﺪﻧﺦ ﻫﺎ ﺗﻨﻬﺎ ﻻﯾﻖ ﻋﺮﻭﺳﮏ ﻫﺎﯼﺧﯿﻤﻪ ﺷﺐ ﺑﺎﺯﯼ هستند ﻭ ﺑﺲ!
minooمینو مدیر استارتر عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 1274 😂😂😂نمیدونستم اینو کاربر @انگشت_کوچیکه_پای_من گفت شوخیه نی نی یار هاست😂 حیف نمیشه عکس میگرفتم نشونت میدادم🤣😂
دلستر_مالت عضویت: 1400/04/28 تعداد پست: 1498 حیف نمیشه عکس میگرفتم نشونت میدادم🤣😂 😂😂😂 تازه وارد نیستم . تعلیق شدم به ناحق😑.