سلام خانوم محترم الانی که دارم این متن و مینویسم نمیدونم جواب مثبت دادین به خواستگارتون یا نه ولی میخوام یه چیزایی بگم که واقعا فکر میکنم خیلی از خونواده ها کاملا آگاه نیستن نسبت به نرفتن سربازی خواستگار ها و به این دلیل دارم مینویسم که چون خودم یه پسر تحصیلکرده هستم و شغلم ازاده (مغازه از خودم دارم و اجاره نمیدم ) وضع مالیم متوسط به بالاست ولی به خاطر اینکه سربازی نرفتم خواستگاری دختر خانوم ها که میرم خیلی ها سر همین مسئله جواب رد میدن و یا حتی اصلا حاضر نیستن که حتی یه جلسه با هم صحبت کنیم خواستم به شما و تمام دختر خانوم های مجرد چند تا توصیه دوستانه بکنم که ان شاالله بتونین بهترین تصمیم رو بگیرین . میخوام بگم سربازی اصلا کوچکترین تاثیری تو زندگیتون نداره ملاک هاتون اول رو اخلاق ، ایمان ،تحصیلات ، وضع مالی خوب بزارین (البته هرکسی ملاک های خودشو داره و من کسی نیستم که بخوام توصیه کنم )من خودم به عنوان یک پسر که خیلی موضوع سربازی برای همه پسرا مهمه در این زمینه تحقیقات زیادی کردم و تمام اثرات بد رفتن و نرفتن سربازی رو میدونم اول اینکه اگه پسری سربازی نرفته و نمیره صرفا به این دلیل نیست که پسر لوس و تنبلیه و نمیشه به اون پسر اعتماد کرد اون پسر فقط به خاطر این نرفته سربازی چون میدونه که سربازی فقط بیگاری کشیدن از جووناست و بیگاری کشیدن و علافی هیچ پسری رو مرد نمیکنه و نخواهد کرد جدا از این تو این وضعیت اقتصادی کسانی که به هر دلیلی میتونن شغل آزاد داشته باشن و از هر طریقی بتونن پول دربیارن واقعا چرا باید دوسال و با کمترین حقوق برن سربازی در حالی که تو این دوسال چندین برابر حقوق سربازی رو درمیارن . طبق چیزایی که من که چند ساله دارم تحقیق میکنم و مطمئنم.
سربازی فقط برای کسانی خوبه که میخوان استخدام بشن . گواهینامه سال 96 سند زدن ماشین و ملک هم سال 91 یا 90 آزاد شده میتونین بزنین اینترنت سرچ کنین چون خیلی ها هنوز بر این باورن که سند نمیتونن بزنن من خودم الان سند ماشینم به نام خودمه و چند نفر دیگه رو هم میدونم که سند زدن بدون هیچ مشکلی این از موضوع سند زدن و گواهینامه. کسانی که شغل آزاد دارن برای جواز کسب راه های زیادی هست یکیش اینکه جواز به نام کس دیگه بگیرن (این فقط برای شغل آزاد بود شغل های دیگه هم نیاز به جواز کسب نیست ) .برای وام گرفتن وام ازدواج نیازی به پایان خدمت نداره و وام های دیگه نیاز داره ولی به نظر من اینقدر سود تحصیلاتی که بانک ها میدن زیاده که وام نگیری خیلی بهتره (البته این نظر منه ) .میمونه یه خروج از کشور که بله نیاز هست ولی الان اینقدر وضعیت اقتصاد خراب شده که کمتر کسی توان مسافرت خارجی رو داره و اگه طرف پول دربیاره تو همین کشور هم میتونی خوش باشی.
کسانی هم که میگن پلیس میاد دستگیرش میکنه چنین چیزی حداقل تو شهرای بزرگ امکان پذیر نیست که پلیس بیاد در خونه تک تک سربازها و بگیرش .به هر حال
قصدم فقط این بود که شما و کسانی که این تاپیک و میخونن کمی اگاهیشون بالاتر بره و با خونواده هاشون هم صحبت کنن چون خودم این قضیه برام معضل بزرگی شده و تنها کاری که تو این زمینه میتونستم انجام بدم همین کار بود امیدوارم که بهترین انتخاب و داشته باشین و هم شما و هم تموم جوونا خوشبخت بشن و منو هم ببخشید که مزاحم شدم .