2777
2789
عنوان

کرونا کودک ۴ سال

143 بازدید | 16 پست

سلام پسرم ۴ سالشه پری روز صب یکم سرفه کرد 

چایی و صبحانه خورد خوب شد

امروز صب تب کرد و گلو درد بردم دکتر شربت ایمنی و سرما خوردگی کودکان داد گفت با استامینوفن تبش رو کنترل کن .خوب نشد دو روز دیگه آزمایش کرونا بده خیلی ترسیدم کسی تجربه داشته .هممون ساالمیم اکثرا خونم فقط نهایت تا ی سوپری با ماسک میریم همین

گاهی ناخواسته قضا وت میکنیم بعد در همان موقعیت قرار میگیریم اما نمیدانیم چرا.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگران نباش عزیزم  ان شاالله که سرماخوردگی ساده اس

انشالا ترو خدا دعا کن بدجور استرس دارم

گاهی ناخواسته قضا وت میکنیم بعد در همان موقعیت قرار میگیریم اما نمیدانیم چرا.....
دختر من سه سالشه از من گرفت روز ،7الان  مواطب باشید داروها و غذایی مقوی بدید  انشالله که ...

خدا حفظش کنه آخه هم من هم باباش خوبیم برام عجیبه چرا خدا کنه کرونا نباشه

عزیزم نگران نباش.دختر منم دو هفته پیش سرما خورد گلو درد و تب و عطسه و سرفه.بردمش دکتر استامینوفنو شربت سرماخوردگیو یه شربت گیاهی هم برای سرفه هم خودم از داروخونه گرفتم دادم بهش.الان خداروشکر بهتر شده.منم خیلی نگران بودم.همش میگفتم نکنه کرونا باشه.شما هم داروهاشو سرموقع بهش بده.زودی خوب میشه

اشتهاش چطوره؟

کلا کم اشتهاس امروزم یگم بی اشتهایی کرد اما اب میوه و حود میوه غذاشو خورد چشمش رگه قرمز افتاده 

الانم ایبو بروفن دادم چشمش عجیبه برام چرا رگه قرمز داره و یکم خمار شده

عزیزم نگران نباش.دختر منم دو هفته پیش سرما خورد گلو درد و تب و عطسه و سرفه.بردمش دکتر استامینوفنو شر ...

دقیقا دکترش همینا رو داد با شربت ایمنی 

دلبند شما چند رو طول کشید تا خوب بشه؟

خدا بدات حفظش کنه

منم اول پسرم گرفت چند روز بعد من گرفتم

کرونا؟الان بهترید؟دلبندتون خوبه؟

چشم خانم مهربون نگران و استرس از همه چی بدتر انشاالله که خوب میشه 

تنتون سلامت ممنونتونم