2777
2789
عنوان

بیاید بگید حق با کیه!

183 بازدید | 26 پست

امروز مادر همسرم خونه ما بودن بعد میخواستن برن خونه جاری همسرم خواست کارت به کارت کنه هیچ موقعه بچمو با خودش نمیبرد امروز گفت حاضر شو باهم بریم بعد یه ساعت که گوشیش از دسترس خارج بود زنگ زدم دیدم رفته اونجا 🤯باهاش دعوا کردم رفت خونه مادرش در ضمن الکی پای بچه رو‌کشید وسط که اون گفته بریم بچه کلی قسم و آیه که من نگفتم بچم با گریه خوابید دروغ گو شم کردن😔

حق با بچته!😐😑

حالا کوتاه می اومدی بچه کارش ب گریه زاری نمیرسید

واسه رسیدن ب اهدافم واسم دعا میکنی؟🥺تیکر بارداری نیست😊من همتونو دوس دارم خب؟مهربون باشیم❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرشم گفت بچه ت دروغگو هستش نمیدونم چرا پای بچمو کشیدن وسط 😔

باید جوابشو میدادی ک ب بچت اینطوری نگه اصلا اجازه نده هیچ احدی ب بچت توهین کنه

واسه رسیدن ب اهدافم واسم دعا میکنی؟🥺تیکر بارداری نیست😊من همتونو دوس دارم خب؟مهربون باشیم❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖
هر دفعه میره اونجا منو اصلا حساب نمیکنه

حق داری ولی هیچوقت نذار دعوا و استرسش ب بچه ها برسه

باید جوابشو میدادی ک ب بچت اینطوری نگه اصلا اجازه نده هیچ احدی ب بچت توهین کنه

بچم خودش گوشی رو گرفت گفت به من اتهام نزنید کلی هم گریه کرد من صحبتم سر اینه جایی که زنتو دعوت نمیکنن نباید بری

بچم خودش گوشی رو گرفت گفت به من اتهام نزنید کلی هم گریه کرد من صحبتم سر اینه جایی که زنتو دعوت نمیکن ...

درسته منم شرایط تقریبا مشابه برام پیش اومده اما واکنش نشون ندادم هرچقدر بی تفاوت تر باشی هم خودت آرامشت بیشتره هم اون کسی ک میخواد اذیتت کنه بیشتر جز میزنه