2777
2789

هر شب شوهرم یه دعوا راه میندازه میره تو یه اتاق دیگه میخوابه 

دعوای شدید

مدام اضطراب دارم و تهه دلم خالی میشه  

سه بار قهر کردم خانواده ها پادرمیونی کردن واقعا دیگه روی این رو ندارم که برم باز

چن وقته ازدواج کردی بچه داری یانه سرچی دعوا راه میندازه خونه بابات رفتنی برا قهر میاد دنبالت یانه

۶ ساله ازدواج کردیم 

نه بچه ندارم

اره اومده بود دنبالم

این سری بهانه گرفت که یکی دوجا ی آشپزخونه وسایل منظم نیست و ... رو نظم و این چیزا یکم حساسه ولی من حس میکنم این بهانه شه یه دعوا و بحثی تو خونش داره که باید حتما انجامش بده مثلا من رفتم سریع جمع کنم بهش گفتم باشه دیگه تکرار نمیشه خواستم دعوا نشه ولی اون هی ادامه میداد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصل مشکل کجاست؟

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   میشه برامون دعا کنید بدهی ک داریم تموم بشه 

بعد شیش سال زندگی باید قلقش تاحالا دستت اومده باشه.. احتمالا حرف حسابش یه چیز دیگس و اینا بهونه گیری ...

والا اون همین مدلیه همش دوس داره به یه چیزی گیر بده حالا یا خسته باشه یا هر چی دوس داره عین مامان باشی براش

خیلی بچه ست 

این شیش سالم من هزار جور درد و مریضی گرفتم

دعواهای همسرم  جدا خوابیدناش  مرد نبودن و بچه بودنش  استانه ی تحمل پایینش پرخاشگر ...

زندگی بالا و پایین داره انشاالله درست میشه تلاش کن ث

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   میشه برامون دعا کنید بدهی ک داریم تموم بشه 

ولی این بالا پایینیا از تحمل من گاهی بیشتر میشه  الان حس میکنم دارم خورد میشم

خدا بزرگه 

خودت بچه نمی‌خوای 

نه جلوگیری نداریم خیلی وقته  بچه دار نشدیم

انشاالله خیره 

خدا بزرگه