بله عزیزم خیالت تخت اگه الان بینیت هنوز ورم داره نگران نباش وقتی چند ماه گذشت اصلا بینیت یه شکل دیگه ...
عزیزم من ی مشکلی که دارم اینکه پره های بینیم اونجایی که خط میوفته یکیشون خط افتاده و کوچیکتر دیده میشه اون یکی خطش کنترل و کمی بزرگتر و بلندتر هستش امکان داره از کرم باشه و بعد ی مدت بره یک ماه و نیمه عمل کردم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم من ی مشکلی که دارم اینکه پره های بینیم اونجایی که خط میوفته یکیشون خط افتاده و کوچیکتر دیده می ...
عزیزم عجله نداشته باش تازه فقط یک ماه که عمل کردی😯😯من با خواهرم پنج ماه گذشته بود یکی از سوراخ های بینیمون بزرگ بود یکی کوچیک نوک بینی خواهرمم کج بود درست شد🤣🤣وضع ما که بدتر بود
بعد اون سمت بینی و پره هامم گز گز میکنه و انگار ی جوریه
بابا یک ماهه عمل کردی پیشنهاد میکنم خیلی به خودت فشار نیاری و خودتو توی آینه نگاه نکنی خواهرمم خیلی اذیت بود گریه می کرد بعدها که بینیش خوب شد ورمش رفت کلی خوشحال بود