2777
2789
بله عزیزم خیالت تخت اگه الان بینیت هنوز ورم داره نگران نباش وقتی چند ماه گذشت اصلا بینیت یه شکل دیگه ...

عزیزم من ی مشکلی که دارم اینکه پره های بینیم اونجایی که خط میوفته یکیشون خط افتاده و کوچیکتر دیده میشه اون یکی خطش کنترل و کمی بزرگتر و بلندتر هستش امکان داره از کرم باشه و بعد ی مدت بره یک ماه و نیمه عمل کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من ی مشکلی که دارم اینکه پره های بینیم اونجایی که خط میوفته یکیشون خط افتاده و کوچیکتر دیده می ...

عزیزم عجله نداشته باش تازه فقط یک ماه که عمل کردی😯😯من با خواهرم پنج ماه گذشته بود یکی از سوراخ های بینیمون  بزرگ بود یکی کوچیک نوک بینی خواهرمم کج بود درست شد🤣🤣وضع ما که بدتر بود

بعد اون سمت بینی و پره هامم گز گز میکنه و انگار ی جوریه 

بابا یک ماهه عمل کردی پیشنهاد میکنم خیلی به خودت فشار نیاری و خودتو توی آینه نگاه نکنی خواهرمم خیلی اذیت بود گریه می کرد بعدها که بینیش خوب شد  ورمش رفت کلی خوشحال بود

نه عزیزم یه سر پیش دکترت هم برو منم تا چند ماه بینیم قوزش درد میکرد

رفتم چن باری میگه چیزی نیس و از ورمه و شایدم یکی دو میل پره ها با هم تفاوت داشته باشن که مشخص نیس عکسشم می زارم تو عکس سمت راست ی کمی بالاتره   

عزیزم عجله نداشته باش تازه فقط یک ماه که عمل کردی😯😯من با خواهرم پنج ماه گذشته بود یکی از سوراخ های ...

سلام خانومی خوبین کجی نوک بینی خواهرتان تا چن ماه بود و اینکه اونم پره هاش نامتقارن بود یا نه 

چون من ک الان سه ماه گذشته از عملم و ورم بینیم کمتر شده متوجه شدم نوک بینیم کجه خیلی نگرانم😟