باران_آبی مدیر عضویت: 1400/05/13 تعداد پست: 10361 عنوان چای خورا بیاین | مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 39 پست الان نگین چه تاپیک بی محتواییا اینوقت شب محتوام نمیاد😅میگم شما چاییاتون با چی میخورین من همیشه مشکل دارم با چی بخورم اینم بگم قند دوس ندارم کشمشو خرمام صبح خوردم اینستا سوهان دیدم دلم خواس🙁 خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید 1400/05/20 | 01:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
راپونزل_۱۲۳۴ عضویت: 1400/04/14 تعداد پست: 705 منم اصلا قند نمیخوام.یعنی کلا خانوادگی اینجوریم.گاهی شکلات.کاهی خرما.گاهی کوکی نوشین
dostdashtiam عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 7543 پولکی زنجبیلی تازه خریدم عاشقش شدم هی چای درست میکنم خدایا چرا من ؟یعنی خودت دلت برا من نمیسوزه😞😫
درتاج عضویت: 1397/12/04 تعداد پست: 1896 شکر قهوه ای یا شکر سرخ دوستان میشه خواهش کنم ازتون برا سلامتی و شفای بابام که مریضه بشدت دعا کنید سرطان کلیه داشت الان زده به بقیه اعضا بدنش دکتراجوابش کردن خواهشا دعاش کنید درد امونشو بریده داره ازدرد پتو رو چنگ میزنهو آروم گریه میکنه و جلو خواهر کوچیکم که خودش مبتلا به ام اس پیشرونده اس ذره ذره آب میشه خدایا خودت رحم کن خواهرم همش ۲۰ سالشه و مجرد نزار بی پشت و پناه بشه خواهش میکنم ازتون هرکی پست منو دیداز ته دل دعا کنه برابهتر شدنشان اخه من کسی روبجز اینها ندارم تو این دنیا 😔😔😔😔😔😔😔 دوستان بابام واسه همیشه رفت چقدر دعا کردم شفا بگیره 😭حالا ازتون میخام دعا کنید خواهر کوچیکه مریضم خیلی بیتابی میکنه آروم بگیره
81aradbayat عضویت: 1398/03/05 تعداد پست: 782 الان واقعا جالبه برات ما چاییامونو با چی میخوریم ؟؟ یکم گیر بدیم من خودم تلخ میخورم بچگیام شیرین میکردم
اوا1397 عضویت: 1396/10/14 تعداد پست: 6215 با خرما میخورم قند اصلا نمیخوردم یه زمانی با چایی مربا شبه زرد و کاچیم میخوردم فاز میداد
فرنووووش عضویت: 1399/11/20 تعداد پست: 10907 فقط چای قند پهلو از قد کشیدن یکدیگر نترسیم ما همه درختان یک جنگلیم.
باران_آبی مدیر استارتر عضویت: 1400/05/13 تعداد پست: 10361 روزی ی لیوان چای خور حساب میشم؟؟🥺 ن😅🙈 خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید
درتاج عضویت: 1397/12/04 تعداد پست: 1896 دوستان بگید هم چای تون چیه دنبال چای خوبم دوستان میشه خواهش کنم ازتون برا سلامتی و شفای بابام که مریضه بشدت دعا کنید سرطان کلیه داشت الان زده به بقیه اعضا بدنش دکتراجوابش کردن خواهشا دعاش کنید درد امونشو بریده داره ازدرد پتو رو چنگ میزنهو آروم گریه میکنه و جلو خواهر کوچیکم که خودش مبتلا به ام اس پیشرونده اس ذره ذره آب میشه خدایا خودت رحم کن خواهرم همش ۲۰ سالشه و مجرد نزار بی پشت و پناه بشه خواهش میکنم ازتون هرکی پست منو دیداز ته دل دعا کنه برابهتر شدنشان اخه من کسی روبجز اینها ندارم تو این دنیا 😔😔😔😔😔😔😔 دوستان بابام واسه همیشه رفت چقدر دعا کردم شفا بگیره 😭حالا ازتون میخام دعا کنید خواهر کوچیکه مریضم خیلی بیتابی میکنه آروم بگیره
باران_آبی مدیر استارتر عضویت: 1400/05/13 تعداد پست: 10361 من باقند میخورم با شکلاتم میتونی بخوری اخ گفتی سوهان دلم خواست 😍 منم بد جور هوس کردم خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید
باران_آبی مدیر استارتر عضویت: 1400/05/13 تعداد پست: 10361 چقدر تاپیک خوراکی یکی کلوچه یکی چایی دلممیخواد خبببب منم دلم خواس😆 خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید
باران_آبی مدیر استارتر عضویت: 1400/05/13 تعداد پست: 10361 شکر قهوه ای یا شکر سرخ مازندرانی هستین؟ خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید
باران_آبی مدیر استارتر عضویت: 1400/05/13 تعداد پست: 10361 الان واقعا جالبه برات ما چاییامونو با چی میخوریم ؟؟ یکم گیر بدیم من خودم ... واقعا جالبه برامچون کم میارم چی بخورم باش😆 خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید