2777
2789

سلام میخوام یه دورهمی داشته باشیم هم بخندیم هم جایزه بدیم عکس و متنای خنده دار رو بفرستین هر کدوم تا فرداشب لایک بیشتری گرفت بیاد جایزشو ازم بگیره🤭

دوستاتونم تگ کنید برا لایک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرایی که قیافتون شبیه واشر سر سیلندر پیکان میمونه

توروخدا هرکی ازتون میپرسه زن گرفتی؟ نگین من هنوز دُم به تله ندادم.

بذارید دخترا به مرگ طبیعى بمیرن، نه از خنده 😂

لایک نکنید لطفا.ممنون ♥️

رفته بودیم بیرون بابام از شیرآب جلو یه مغازه وضو گرفت

صاحب مغاره گفت آقا من که راضي نیستم

بابامم بلافاصله گوزید گفت بیا باطلش کردم بدبخت گدا😒🤣

من خودم پاره شدم با این جک

بنام خدایی که قلب هایمان را افرید تا برای هم بتپد..‌‌‌‌..وای از زن عاشق !حتی گناهان،و زشتی های معشوقش را هم میپرستد!در آن حدی که خود مرد هم نمیتواند جنایاتش را بدان گونه که زنی عاشق برایش تبرئه میکند تبرئه کند.....

وای چقدر بدم میاد از این 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
وای چقدر بدم میاد از این 

من که اینقدر دیده بودمش کم کم عاشقش شده بودم😂

اگه آخر یه بحث جدی به نام کاربری من که فقط محض شوخی هست متوسل بشی،بهت تبریک میگم چون تو یه احمق به تمام عیاری                                        
از کی؟

از اون عکسه مرده میاد درباره ی کنکور میگه درس توضیح میده

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖