2777
2789
عنوان

بررسی عوامل تغییر مردم کوفه در قیام سیدالشهدا

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 46 پست

@toktam_82  

@yasimeeeeee  

@پریایهمسرجان  

@فازسنگین  

سلام بنده های خوب خدا.
ضمن عرض تسلیت بابت ماه محرم و عزای سیدالشهدا

ببخشید مزاحمتون شدم.
در پستها و تاپیکهاتون شمارو جز علاقه مندان به سید الشهدا (حسین بن علی) دیدم به همین دلیل در تاپیکم با افتخار دعوتتون کردم.

اگر علاقه مند بودید و حوصله داشتید به فایل های صوتی این تاپیک هم گوش کنید
*.(این سخنرانی ها ،مربوط به  قبل از شیوع ویروس کروناست)

اگرم حوصله نداشتید منو حلال کنید که مزاحم وقتتون شدم.اگر اسمتونو دوباره صدا زدم ببخشید بعضی وقتها انقدر اسمها زیاده فراموش میکنم کسانی که یک بار صداشون زدم.
حلال کنید دوستان.

( این تاپیک  به بررسی عوامل و علت تغییر مردم کوفه در زمان سیدالشهدا در 11 فایل صوتی که در 11 پست اول تاپیک قرار داده شده است.،میپردازد)

توجه*.
مطالب صوتی دیگه راجع به امام حسین(ع) و یارانشون در تاپیکهای دیگر گذاشته شده است.
که لینک آنهارو در" امضام" قرار دادم .چنانچه علاقه مند بودید روی لینک ها ی دلخواهتون در امضام بزنید و تاپیک هارو دنبال کنید.

این نکته رو اشاره کردم که دیگه من مزاحم وقتتون نشم.اگر علاقه مند بودید خودتون لینک های امضامو دنبال کنید.
اگرم نه، بازم حلال بفرمایید که مزاحم شدم.

در دنیا و برزخ و آخرت ،خوشبخت و خوشحال و راضی و حسینی باشید.

یا حسین.

@شانکاین  

سلام بنده های خوب خدا.
ضمن عرض تسلیت بابت ماه محرم و عزای سیدالشهدا

ببخشید مزاحمتون شدم.
در پستها و تاپیکهاتون شمارو جز علاقه مندان به سید الشهدا (حسین بن علی) دیدم به همین دلیل در تاپیکم با افتخار دعوتتون کردم.

اگر علاقه مند بودید و حوصله داشتید به فایل های صوتی این تاپیک هم گوش کنید
*.(این سخنرانی ها ،مربوط به  قبل از شیوع ویروس کروناست)

اگرم حوصله نداشتید منو حلال کنید که مزاحم وقتتون شدم.اگر اسمتونو دوباره صدا زدم ببخشید بعضی وقتها انقدر اسمها زیاده فراموش میکنم کسانی که یک بار صداشون زدم.
حلال کنید دوستان.

( این تاپیک  به بررسی عوامل و علت تغییر مردم کوفه در زمان سیدالشهدا در 11 فایل صوتی که در 11 پست اول تاپیک قرار داده شده است.،میپردازد)

توجه*.
مطالب صوتی دیگه راجع به امام حسین(ع) و یارانشون در تاپیکهای دیگر گذاشته شده است.
که لینک آنهارو در" امضام" قرار دادم .چنانچه علاقه مند بودید روی لینک ها ی دلخواهتون در امضام بزنید و تاپیک هارو دنبال کنید.

این نکته رو اشاره کردم که دیگه من مزاحم وقتتون نشم.اگر علاقه مند بودید خودتون لینک های امضامو دنبال کنید.
اگرم نه، بازم حلال بفرمایید که مزاحم شدم.

در دنیا و برزخ و آخرت ،خوشبخت و خوشحال و راضی و حسینی باشید.

یا حسین.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.