2777
2789

۷هفتع باید سقط کنم نسخه دکتر دارم دارو نوشته از کجا بخرم بیمارستان دولتی کجا برم؟گفتن داروش ۱ملیونه😭وای من میترسمممم

١۴۰۰/۵/٢۰ بچم تو هفت هفتگی سقط شد به دلیله تشکیل نشدنه قلبه کوچولوش😔خیلی اذیت شدم اما به خدا ایمان دارم و میدونم که هوامو داره...دوباره میای تو دلم مامانی😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا باید سقط کنی؟ اگه قلب اینا نداره به احتمال خیلی زیاد خود بخ خود سقط میشه 

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

چرا نگه نمیداری؟

رشد نکرده

١۴۰۰/۵/٢۰ بچم تو هفت هفتگی سقط شد به دلیله تشکیل نشدنه قلبه کوچولوش😔خیلی اذیت شدم اما به خدا ایمان دارم و میدونم که هوامو داره...دوباره میای تو دلم مامانی😍
چرا باید سقط کنی؟ اگه قلب اینا نداره به احتمال خیلی زیاد خود بخ خود سقط میشه 

رشد نکرپ قلبم نداره

با نسخه من گرفتم البته باید سازمان غذا دارو تایید کنه و ستایش شد بیست هزار تومن

ینی چی؟دقیقا چکار کردی کجا رفتی کدوم شهر توروخدا بگو

رشد نکرپ قلبم نداره

یه مدت صبر کن اگه خودش سقط نشد اونوقت دنبال دارو باش گلم، اکثرا خود به خود سقط میشه.

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

الان تاپیک های قبلی تو خوندم. اولا قلب تا ۹ هفته جا داره برای دارو عجله نکن اما اگه نشد درخواست دوست ...

دیگ رشد نکرده مونده تو هفت هفته

مال من هست هفته توقف رشد داشت قرص رو گذاشتم زیر زبونم افتادم رو خونریزی ولی خیلی شکم درد داشتم شربت ...

تزکجا خریدی قرصو؟چند؟

ینی چی؟دقیقا چکار کردی کجا رفتی کدوم شهر توروخدا بگو

من همدانم دکتر خودش راهنماییم کرد گفت نسخه و یونوگرافیتو ببر سازمان غذا دارو تایید کنه سه تا قرص داد شد بیست تومن البته می‌تونستم بیمارستان هم برم ولی نرفتم خونه سقط کردم سونو رفتم بقایا هم نمونده بود