2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من استامینوفن خوردم و دمنوش های گرم و بدنم رو هم گرم نگه داشتم با پوشیدن لباس زیاد و جوراب و از کولر دور موندم، خیلی بهتر شدم، انشالله شما هم بهتر بشید، بدن دردش خیلی بد و آزاردهنده ست.

زمانی رو که در این وب سایت صرف تعاملات اجتماعی می کنم، زکات دانش و تجربه ای هست که در طول سال ها جمع آوری کردم و امیدوارم برای دیگران مفید باشه.        امیدوار هستم و توکلم به خداوند هست که صحبت نسنجیده ای نکنم که باعث آزرده شدن کسی بشه و اگر خدای نکرده چنین حرفی زدم، بدونید که هدفمند و آگاهانه نبوده و من رو به بزرگواری خودتون ببخشید.            لطفا اگر کامنت من برای شما مفید هست، برای ظهور حضرت صاحب الامر (عج)، شادی روح مادرم و سلامتی دخترکم یک صلوات مرحمت بفرمایید.
مامانم بدن درد شدید داره ولی تب هم داره نمیتونم لباس تنش کنم

ناپروکسن که دوستان گفتند راه حلش هست، اما مدام بهشون دمنوش های گرم با عسل و آبلیمو بدید، حتما هم دکتر ببرید اگر تب شدیدی دارن، دقت کنید که اگر تنفس شون مشکل داره خصوصا وقتی استراحت می کنند یا دراز کشیدن به احتمال زیاد ریه درگیر شده، ببرید درمانگاه مدام اکسیژن رو چک کنند یا دستگاه تست بگیرید.

زمانی رو که در این وب سایت صرف تعاملات اجتماعی می کنم، زکات دانش و تجربه ای هست که در طول سال ها جمع آوری کردم و امیدوارم برای دیگران مفید باشه.        امیدوار هستم و توکلم به خداوند هست که صحبت نسنجیده ای نکنم که باعث آزرده شدن کسی بشه و اگر خدای نکرده چنین حرفی زدم، بدونید که هدفمند و آگاهانه نبوده و من رو به بزرگواری خودتون ببخشید.            لطفا اگر کامنت من برای شما مفید هست، برای ظهور حضرت صاحب الامر (عج)، شادی روح مادرم و سلامتی دخترکم یک صلوات مرحمت بفرمایید.