2777
2789
عنوان

خانمهای روشن فکر تشریف بیارید لطفا

940 بازدید | 77 پست

دوس پسرم چند وقته خیلی رو اعصابمه

چند دفعه تا حالا مجرد بودنمو تو سرم زده

مثلا یه چیزی میگه که انگار من خواستگار ندارم 

هیشکی نمیاد منو‌بگیره

۲۹سالمه

منم‌خیلی عصبانی شدم امروز پیام دادم جوابشو دادم‌گفتم من نمیخوام ازدواج کنم که فقط دهن مردمو ببندم من یا با مرد ایده الم ازدواج میکنم یا مجرد میمونم

بعدشم گفتم مردها به درد نمیخورن نمونش خواهرت دوبار طلاق گرفته

خیلی ناراحت شد

حالا چیکار کنم‌بهش پیام بدم یا منتظرشم خودش پیام بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حرف حق زدی چطور اون طعنه میزنه اشکال نداره من بودم پیام نمیدادم که فکر نکنه خبریه

ناراحت شده میگه چرا خواهرمو قضاوت کردی.در حالی که من گفتم مردها بدرد نمیخورن که خواهرت دوبار طلاق گرفته

من با چنین آدمی رابطه ام رو ادامه نمی دادم، پشت این حرف ها طرز تفکری هست که جاهای دیگر هم خودش رو نشون میده

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست

کار ایشون " کم شعوری" بوده 

ولی شما هم هیچ وقت تجربیات زندگی آدما رو به عنوان " مثال" به کار نبرید ... 

ناراحت شده میگه چرا خواهرمو قضاوت کردی.در حالی که من گفتم مردها بدرد نمیخورن که خواهرت دوبار طلاق گر ...

بگو چطور خودت قضاوتم میکنی انگار هرکی شوهر کنه حایزه نوبل بهش میدن!

شوهر خوبش خوبه وسلام شما هم خوب جواب دادی

نیازی نیست انسانها را امتحان کنید کمی  صبر کنید خودشان امتحانشان را پس میدهند