نفیسهr مدیر استارتر عضویت: 1397/09/14 تعداد پست: 311 عنوان بدغذایی بچه ی ۱۳ماهه 59 بازدید | 5 پست سلام.پسرم خیلی خیلی بدغذاست.از۶ماهگیش اصلاغذانخورده تاالان که۱۳ماهشه.فقط شیرخودمومیخوره.دکترهم بردم شربت راسیپ داد ولی هیچ تاثیری نداشت.چیکارکنم؟دیگه خسته شدم.مثل نوزادا فقط شیرمیدم بهش دیگه هیچی.خودم ضعیف شدم عصبی شدم سینه هام زخم میشه دردمیکنه انقد که میک میزنه.اخه شیر مادرواسه بچه ی ۱۳ماهه خیلی کمه.هروعده غذامیارم براش فرارمیکنه گریه میکنه غذارو میریزه زمین.میدم خودش بخوره له میکنه میندازه زمین.نمیدونم چیکارکنم کلافم خدایاممنونم که حرفاموشنیدی.خودت مواظب آرین کوچولوم باش😘❤ 1400/05/19 | 20:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نودل_m عضویت: 1400/04/25 تعداد پست: 155 عزیزم منم مثه تو بود اوضام😓من بعد یسالگی شیر خشک دادم تا یسالو نیمش ک شد دیگ شیر گاو دادمش البته تو شیشع شیر چون غذا لب نمیزد اصلاااا تازشم باید با گوشی و کارتون دیدن بهش غذا بدم الانم دونیم سالشه دیگ شیر گاوم نمیدم تا اوضاع غذا درست بشه
نفیسهr مدیر استارتر عضویت: 1397/09/14 تعداد پست: 311 عزیزم منم مثه تو بود اوضام😓من بعد یسالگی شیر خشک دادم تا یسالو نیمش ک شد دیگ شیر گاو دادمش البته تو ... پسرمن اصلا شیر خشک وشیرگاو هم نمیخوره🤦♀️ خدایاممنونم که حرفاموشنیدی.خودت مواظب آرین کوچولوم باش😘❤
نودل_m عضویت: 1400/04/25 تعداد پست: 155 پسرمن اصلا شیر خشک وشیرگاو هم نمیخوره🤦♀️ شربنت سانستول زینک و بهش بدین اهنش کم نیس؟؟
نفیسهr مدیر استارتر عضویت: 1397/09/14 تعداد پست: 311 شربنت سانستول زینک و بهش بدین اهنش کم نیس؟؟ کمبود آهن داره.گفتن همون قطره ی لیپوزوفر که هر شب میدادم بازم بدماین شربت که میگی براچیه؟ خدایاممنونم که حرفاموشنیدی.خودت مواظب آرین کوچولوم باش😘❤
نودل_m عضویت: 1400/04/25 تعداد پست: 155 کمبود آهن داره.گفتن همون قطره ی لیپوزوفر که هر شب میدادم بازم بدم این شربت که میگی براچیه؟ شربت برا اشتها