2777
2789
عنوان

دکتر عاطفه گرگین

5301 بازدید | 14 پست

سلام 

من اندومتریوز شدید دارم و تخمدانام و رحم و روده و دوتا کیست به هم چسبیدن باید زودتر جراحی انجام بدم 

قراره دکتر گرگین لاپاروسکوپی انجام بدن 

کسی تا حالا پیششون عمل انجام داده؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز دلم من پیششون نرفتم ک راهنماییت کنم اونجا دکتر خزعلی کارشون عالیه ک الان رفتن خارج اگه عملتو ان ...

من رفتم پیش دکتر اصف جاه ایشون گفتن به عمل نیاز نداری منو فرستادن کلینیک ای وی اف بیمارستان لاله پیش دکتر یوسف نژاد 

ایشونم گفتن اول باید تخماکتو فریز کنیم بعد اگر بازم بود عمل کنی چون ممکنه تخمدان حین عمل اسیب ببینه درصورتی که تو ابن سینا به من گفتن اصلا نمیشه تخمک ازم گرفت باید اول عمل کنم ممکن هم هست تخمدانامو دربیارن منم ترجیح دادم با همین روش دکتر یوسف نژاد پیش برم که خطر و ریسکش کمتره 

من رفتم پیش دکتر اصف جاه ایشون گفتن به عمل نیاز نداری منو فرستادن کلینیک ای وی اف بیمارستان لاله پیش ...

از دکتر اصف جاه چجور وقت گرفتی من هر چی زنگ میزنم کسی برنمیداره ممنون میشم شمارش رو بدی منم وقت بگیرم گلم

از دکتر اصف جاه چجور وقت گرفتی من هر چی زنگ میزنم کسی برنمیداره ممنون میشم شمارش رو بدی منم وقت بگیر ...

مطبشون تعطیله من با منشیشون تماس گرفتم گفت اگر باید عمل بشی و اورژانسیه دکتر میتونه ببینتت منم گفتم که دکترا بهم گفتن بایدعمل بشم منشی هم هماهنگ کرد فرداش رفتم بیمارستان لاله دم اتاق عمل دکترو دیدم که سونو و ازمایشامو نگاه کرد و گفت عمل نیاز ندار ی

اینم شماره منشی ۰۹۱۲۴۰۹۱۰۵۶خانم مهربان 

تو واتساپ پیام بدین گوشیو جواب نمیدن

سلام تونستین برید پیش دکتر آصف جاه؟

اره دستتون درد نکنه رفتم بیمارستان لاله پشت اتاق عمل با دکتر ربانی ویزیت داشتم گفت از مطبم وقت بگیر اما هر چی زنگ میزنم جواب نمیدن نه مطب نه موبایل

اره دستتون درد نکنه رفتم بیمارستان لاله پشت اتاق عمل با دکتر ربانی ویزیت داشتم گفت از مطبم وقت بگیر ...

راستش ایشونو نمیشناسم نمیدونم باید چیکار کنین

چرا خود دکتر اصف جاه ویزیتتون نکردن؟

راستش ایشونو نمیشناسم نمیدونم باید چیکار کنین چرا خود دکتر اصف جاه ویزیتتون نکردن؟

دستیارش بود خودش تو اتاق عمل بود اون اومد نمیدونم چرا ولی قرص بهم داد مهر دکتر اصف جاه زدن

دستیارش بود خودش تو اتاق عمل بود اون اومد نمیدونم چرا ولی قرص بهم داد مهر دکتر اصف جاه زدن

من امروز بیمارستان لاله بخش ای وی اف بودم دکتر اصف جاه اونجا بود اگه بتونین پیش خودش برین خیلی بهتره

من امروز بیمارستان لاله بخش ای وی اف بودم دکتر اصف جاه اونجا بود اگه بتونین پیش خودش برین خیلی بهتره

نمیدونم دکتر ربانی منو ویزیت کرد بعد گفت بعد از سه ماه بیا مطب خودم. خودمم گیج شدم