من قبلا تو تلگرام کلاس آموزش نویسندگی برگزار می کردم الان هم تصمیم به انجام این کار دارم عزیزانی که مایل به شرکت در کلاس هستند لطفا اعلام کنن تا من روند کلاس رو براتون بگم کلاس رایگانه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من یه دُخــ💛ـتــرقوی اَم! دَرحالِ مبارزه با «افــسـردگـے!! » خدایا! ممنونم ڪہ هوامو داری!❤☺ میدونم قلب مهربونی داری... میشه از ته همون قلب مهربونت برام دعا کنی که به خواستم برسم؟💚🙂
برای کسی که به بهترین شکل ممکن فضاسازی میکنه وچهره پردازی میکنه ولی تنها مشکلی که داره نمیتونه حرکت بعدی کاراکترهاشو بسازه،یعنی ماجرا سازی بلد نیست.میتونین کمکش کنین ؟؟
برای کسی که به بهترین شکل ممکن فضاسازی میکنه وچهره پردازی میکنه ولی تنها مشکلی که داره نمیتونه حرکت ...
کلیات داستان رو از اول در ذهنتون یا یه جا مینویسید؟ اگه این کار رو انجام بدید با هر صفحه می دونید قراره صفحه بعد چی بشه پس حرکت کاراکتر رو هم بر اساس اون می نویسید، این کار رو انجام میدین؟
ببینید شروع داستانم رو مینویسم .میدونم کجا به اوج میرسه.پایانشم توذهنمه.ولی مابین شروع واوج نمیدونم ...
سعی کن اتفاق های مهمی که در رمانت میخوای شکل بدی رو هم بدونی البته من میتونم بهت کمک کنم اینجا کسی علاقه مند به نویسندگی نبود من خودم به صورت خصوصی باهات کار می کنم