2777
2789

سلام خانوما من قصد دارم چند ماه دیگه اقدام کنم به بارداری

به نظرتون صبر کنم دانشگاه تموم بشه یا سال اخر اقدام کتم؟ 3 ساله ازدواج کردم 2 ساله خونه خودمونیم.. 

من میدونم قبلش باید دکتر برم ازمایش و سونو برم

دندونامو درست کنم

و. لیزر برم

الان لیزرم رو. شروع کردم

دیگه برای اقدام به بارداری چه کار هایی باید انجام بدم..؟ 

اضافه وزن هم دارم میخوام لاغر کنم

شوهرم باید چ کار هایی قبلش انجام بده... 

میشه راهنماییم کنید ببخشید سوالام زیاد شدن

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

اگ مشکلی ندارین بجز اینایی ک گفتی کار خاصی لازم نیس انجام بدین و بنظرم سال اخر اقدام کن

💓هی تویی ک داری اینو میخونی من از ته دلم دوسِت دارم و خوشحالم ک باهات تو یه زمان زندگی میکنم... فکرشو بکن ممکنه منو تو یه جای این دنیا جای پای همدیگه قدم برداشته باشیم.یا اتفاقی همو دیده باشیم.ب لباس هم یا صورت هم خیره شده باشیم .شاید والدینمون دوست بودن یا بچه هامون دوست بشن...میبینی چقد حس خوبیه اینکه کنار هم زندگی میکنیم؟ ما باهم جمعیت دنیا رو تشکیل دادیم.من عاشق زندگی و دنیا هستم... و همچنین عاشق تویی ک اینو میخونی...💜 لبخند از ته دلت آرزوی قلبیِ منه.💜..مراقب خوبیای دنیا باشیم باهم🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مث شما درگیر یونی بودم گفتم کامل تموم شه بعد

ترم اخر اقدام کردم ۶ ماه گذشته و باردار نشدم و پشیمون ک چرا زودتر اقدام نکردم

💓هی تویی ک داری اینو میخونی من از ته دلم دوسِت دارم و خوشحالم ک باهات تو یه زمان زندگی میکنم... فکرشو بکن ممکنه منو تو یه جای این دنیا جای پای همدیگه قدم برداشته باشیم.یا اتفاقی همو دیده باشیم.ب لباس هم یا صورت هم خیره شده باشیم .شاید والدینمون دوست بودن یا بچه هامون دوست بشن...میبینی چقد حس خوبیه اینکه کنار هم زندگی میکنیم؟ ما باهم جمعیت دنیا رو تشکیل دادیم.من عاشق زندگی و دنیا هستم... و همچنین عاشق تویی ک اینو میخونی...💜 لبخند از ته دلت آرزوی قلبیِ منه.💜..مراقب خوبیای دنیا باشیم باهم🥰
اول لاغر شو بعد برو‌دکتر چکاپ و‌سونو بکنن وضعیتتو

پس میشه همین روتینی ک پیش رو گرفتم.. اگه بتونم تا عید لاغر شم خیل خوب میشه 

ایا شوهرمم باید لاغر بشه؟ 

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

به نظرم بذار کارات رو قشنگ انجام بدی ،بدنت از هر لحاظ آماده باشه ،جلسات لیزر رو کامل رفته باشی ،دیگه به نظرم دکتر زنان برو یه چکاپ کامل بده و با توجه به اون  مصرف ویتامین و مواد مغذی و رژیم غذایی سالم و مناسب خودت رو بهت بده بعد اقدام کن .اینطوری خیالت راحت تره💟

اسیدفولیک 1میلی در روزاز سه ماه قبل اقدام  مصرف کن.از نظر تغذیه ای حسابی ب خودت برس.اگه تنها مشکلت دانشگاهه،روراست بهت بگم ممکنه چند سال دیگه اقدام کنی و خدایی نکرده بفهمی مشکلی هست گاهی درمان ناباروری تا چند سال هم جواب نمیده،بنظرم اگه مشکل دیگه ای نداری اقدام کن.شاید چندسال آینده یه مشکل جدید پیش بیاد.نمیشه بخاطر هر مشکلی تاخیر بندازی.

اگ مشکلی ندارین بجز اینایی ک گفتی کار خاصی لازم نیس انجام بدین و بنظرم سال اخر اقدام کن

مثلا چ مشکل دیگه ای؟؟؟

من الان 2 سال دیگه دارم اگه عین ادم درس بخونم.. با خودم میگم تا عید کارامو بکنم لاغر شم و لیزرم تکمیل کنم بعد عیدم دندونام درست کتم بعد اقدام کنم... یعنی 2 ترم بمونه.. 

شوهرم کاری نباید انجام بده؟ 

منم مث شما درگیر یونی بودم گفتم کامل تموم شه بعد ترم اخر اقدام کردم ۶ ماه گذشته و باردار نشدم و پشی ...

اخه من دانشگاهم شهر دیگه هست همش استرس اینو دارم باردار بشم بچه رو چیکار کنم... میتونمم مهمانی بگیرم اما خب سخته و اینجا اذیت میکنن.. یه بار مهمان گرفتم جارتم کااامل ریخت بهم وگرنه الان ترم 6 بودم

به نظرم بذار کارات رو قشنگ انجام بدی ،بدنت از هر لحاظ آماده باشه ،جلسات لیزر رو کامل رفته باشی ،دیگه ...

اره تا وقتی جلسات لیزر و لاغر شدن تکمیل کنم گ دندونام درست کنم یعد برم زیر نظر دکتر.. 

به نظرت دانشگاه تموم کنم یا اخراش اقدام کنم؟ 

اخه من دانشگاهم شهر دیگه هست همش استرس اینو دارم باردار بشم بچه رو چیکار کنم... میتونمم مهمانی بگیرم ...

خب بمون ترم اخر حالا ک اینجوریه راست میگی سختت میشه

اسیدفولیک 1میلی در روزاز سه ماه قبل اقدام  مصرف کن.از نظر تغذیه ای حسابی ب خودت برس.اگه تنها مش ...

اره مشکلم فقط دانشگاهه از همین میترسم ک صبر کنم تموم بشه بعد بفهمم خیلی دیر شده.. چون 2 ساله ازدواج کردم 2 سال دیگه هم مونده... با خودم میگم کارام ک کردم برای لاغری و دکتر و لیزرم اقدام چ.. بالاخره تو بهترین حالت هم شاید شیش ماهی طول بکشه تا باردار بشم بعدم 9 ماه باردارم دیگه نهایت یک ترم از دانشگاهم باقی بمونه ک خب اشکال نداره... شوهرمم قبلش کاری باید انجام بده؟ خیلی اضافه وزن داره

مثلا چ مشکل دیگه ای؟؟؟ من الان 2 سال دیگه دارم اگه عین ادم درس بخونم.. با خودم میگم تا عید کارامو ب ...

تا وقتی ک چند ماه اقدام بی نتیجه نمونه احتیاج نیس شوهرتون کاری انجام بده

فقط از چند ماه قبل لباس تنگ نپوشه اب زیاد بخوره و کلا مواد مقوی موز و مغزیجات و اینا برا کیفیت اسپرم

خب بمون ترم اخر حالا ک اینجوریه راست میگی سختت میشه

من حساب کردم تا عید کارام بکنم بعد عید اقدام کنم بهترین حالتش 6 ماه طول میکشه باردار بشم مثلا یک ترم میمونه.. فاصله شهری ک دانشجوام با خونمون یک ساعته... نهایت صب میرم و شب بر میگردم یک ترم رو...میترسم بقول شما بجه دار نشم بعد