2777
2789

برا شمام اینجوره؟ مثلا مقع.. استفاده کنی موقع دسشویی دو همه جای ادم چرب میشه بااب تمیز نمیشه چجور استفاده میکنید شما ؟ خیلی چندش میشه 🤮

برای اینکه نینی دار بشم و سر وقت دنیا بیاد یه صلوات میفرستین ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزار یساعت بگذره بعد برو دسشویی ولی اره کثیف کاری داره شامپو بچه میزاشتم تو دسشویی میشتم قسمت مورد نظر 😁😁

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
بزار یساعت بگذره بعد برو دسشویی ولی اره کثیف کاری داره شامپو بچه میزاشتم تو دسشویی میشتم قسمت مورد ن ...

الان ساعت ۱۱استفاده کردم و گلاب بروتون چند دقیقه پیش رفتم و کثیف کاری شد خود سنگ توالت هم چرب شد

قشنگ باید حموم کنیم تو دسشویی

من از اول بارداریم استفاده کردم روزی دوتا

تا الان که ماه ۸ هستم 

خیلی بده کاش زودی بگذره

اين روزها دارم با خيال ِ آمدنت تصوير مي بافم. تو حتما براي من يك طالع ِ شيرين از طعم ِ دوست داشتني عسل خواهي آورد.
الان ساعت ۱۱استفاده کردم و گلاب بروتون چند دقیقه پیش رفتم و کثیف کاری شد خود سنگ توالت هم چرب شد

اره سنگ هم باید با اب داغ بشوری🙄

من حدود 100تادونه استفاده کردم 3بار تهدید ب سقط داشتم. آره همینطوریه.آخرش با دستمال خشک میکردم و بر ...

من باید دوازده ساعت مصرف کنم تا اخر ، با دستمال کاغذی خشک میکردی؟

من از اول بارداریم استفاده کردم روزی دوتا تا الان که ماه ۸ هستم  خیلی بده کاش زودی بگذره

میگذره انشاالله بسلامتی 

هر چند خاطرات بدش میمونه همش استرس 😵😵

اره سنگ هم باید با اب داغ بشوری🙄

از واژ...نال هم میزارم باز کثیف کاری بدتر داره همش حس میکنی یه چی میاد ،عفونت نگیرم خوبه

من از اول بارداریم استفاده کردم روزی دوتا تا الان که ماه ۸ هستم  خیلی بده کاش زودی بگذره

فقط باعث عفونت نشه اشکال نداره 

من استراحت مطلقم هستم ولی بخاطر اینموضوع کلی طول میکشه دسشویی رفتن

من هر 8 ساعت استفاده میکردم اما از مقعدی بدم میومد هم کثیف کاری داشت هم ببخشید خیلی بوی بدی میده , من واژینال استفاده میکردم یه دستمال کاغذی هم میذاشتم دیگه اصلا کثیف کاری نمیشد