2777
2789

سلام من ۲۳ سالمه و دوساله با یه آقایی که فاصلمون شهرامون خیلی دوره نامزد کردم.

خیلی منو دوست داره و واقعا سعی میکنه منو خوشحال کنه از حق نگذریم مادرش هم هیلی هوای منو داره و به بهانه های مختلف بهم هدیه میده.

ولی یه چیزی منو به شدت نگران کرده اینه که خیلی به خانوادش بها میده جوری که حس میکنم حتی از حق خودمون هم میگذره

مثلا هر وقت میاد شهرما ماشین خودشو نمیاره چون برادرش یه ماشین نیاز داره تا با دوستاش بره سفر یا کارهای دیگه و منو این اقا کل شهرو تو آفتاب باید بگردیم، اولاش برام مهم نبود چون گرونا نبود یه سرپناهی داشتیم اما الان اکثر جاها تعطیله و واقعا کف خیابون با افتاب شدید ول میچرخیم.

یامثلا روز های تعطیل اگه خانوادش خونه باشن به زور برای من یه ساعت وقت میزاره چت کنه باهام و همش یا خانوادش در حال گردشن و فکر نمیکنه من هم دلم براش تنگ شده

اولا خیلی اعتراض میکردم اما الان دیگه ول کردم. کم کم دارم بهش سرد میشم و نمیدونم باهاش ازدواج کنم یا نه.

من زیادی حساسم یا واقعن قراره این وضع مشکل ساز شه برام؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باشم ادامه نمیدم... بخصوص ک ماشین برای داداشش مبزاره چون شما الویتش نیستی

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

اره عزیزم صد در صد واست مشکل ساز میشه 

خانوادش درسته که خانوادشن ولی اولویت اولش باید تو باشی!!

اگه میتونی ب نظرت درست میشه،،که باهاش صحبت کن بگو  داری پشیمون میشی و رفتارشو درست کنه اگرم نمیتونه تورو بخیر و اونو به سلامت

هیچوقت احساسی رفتارر نکن که پشیمون میشی

دوسش داری عشقشی درسته ولی اولویت اول زندگیت خودت باش

ولله عاقبه الامور.. میشه واسم دعا کنی به پزشکیم برسم؟🥺❤️                                                      وقت عذا نیست که هنگامه ی خشم است ..
آخه نمیخوام احساسی تصمیم بگیرم میترسم حق با من نباشه

ن حق ک با توعه

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.