2777
2789
عنوان

ژل رویال وعسل طبیعی

| مشاهده متن کامل بحث + 1058 بازدید | 31 پست
والا من دیگه عقلم قد نمیده گفدم منکه اینهمه دارو مصرف کردم اینم روش💔

برای درمان چی میخوایید

من ملکه آبی پوش ملکه آرامش، علم، عشق و ثروت کار خود را به خدا واگذار میکنم که او بر احوال بندگان بیناست  ♣♣
اینستا پیام بده ویس بدم راهنماییت کنم 

چشم مرسی فقط خودم اینستا ندارم شوهرم داره شب بهتون پیام میدم

به امید خدا ۱۴۰۰/۸/۶بیبی چکم در اوج ناباوری مثبت شد آزمایشمم مثبت شد دعا کنید سالم و صالح بیاد بغلم محتاجم به دعای تک تکتون مامانی منتظرتم سالم بیای بغلم😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای درمان چی میخوایید

تنبلی تخمدان

به امید خدا ۱۴۰۰/۸/۶بیبی چکم در اوج ناباوری مثبت شد آزمایشمم مثبت شد دعا کنید سالم و صالح بیاد بغلم محتاجم به دعای تک تکتون مامانی منتظرتم سالم بیای بغلم😍
ن اصلا  ن سمی میشه ن فاسد فقط مدت نگهداریش کم میشه .شما طبق کدوم منبع صحبت میکنید؟؟؟؟؟

من بازرس بهداشت هستم طبق تمام منابع درسی و کاری خدمتتون میگم

من ملکه آبی پوش ملکه آرامش، علم، عشق و ثروت کار خود را به خدا واگذار میکنم که او بر احوال بندگان بیناست  ♣♣

اگر با عسل مخلوط بشه باید حتماااا در دمای کمتر از ۱۵ درجه سانتی گراد نگهداری بشه...و خیلی زود هم مصرف بشه

من بازرس بهداشت هستم طبق تمام منابع درسی و کاری خدمتتون میگم

ماهم طبق تجربه ۱۲ ساله زنبورداری میگیم ترکیب ژل با چند گرم عسل از فاسد شدنش برلی مقدار زمانی کوتاه جلوگیری میکنه ...در هر حال ما تاجایی بتونیم داخل یخ میفرستیم عزیزم 

قطعا تو این هوای گرم و شرایط پستی محصول دچار تغییراتی میشه...باز هوای پاییز و زمستون بهتره

ماهم طبق تجربه ۱۲ ساله زنبورداری میگیم ترکیب ژل با چند گرم عسل از فاسد شدنش برلی مقدار زمانی کوتاه ج ...

خیلی خوبه داخل یخ

کجایید شما

عاقا توروخدا بگیدد اصلا اثر گذاز هس؟همین ژل رویال

عاقا توروخدا بگیدد اصلا اثر گذاز هس؟همین ژل رویال

بله عزیزم من خودم هفته پیش با پزشک متخصص صحبت کردم خیلی تعریف کرد برای تقویت اسپرم .کیفیت تخمک و ذخیره تخمدانی و مشکلات ناباروری کاملا موثره .خیلی از خریدارا ب توصیه پزشکشون ژل استفاده میکنن

بله عزیزم من خودم هفته پیش با پزشک متخصص صحبت کردم خیلی تعریف کرد برای تقویت اسپرم .کیفیت تخمک و ذخی ...

خدا کنه خدا از دهنت بشنوه 🥺😭

انشالله ک شما هم بزودی سوپرایز میشی عزیزم 

انشالله