به امید خدا ۱۴۰۰/۸/۶بیبی چکم در اوج ناباوری مثبت شد آزمایشمم مثبت شد دعا کنید سالم و صالح بیاد بغلم محتاجم به دعای تک تکتون مامانی منتظرتم سالم بیای بغلم😍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به امید خدا ۱۴۰۰/۸/۶بیبی چکم در اوج ناباوری مثبت شد آزمایشمم مثبت شد دعا کنید سالم و صالح بیاد بغلم محتاجم به دعای تک تکتون مامانی منتظرتم سالم بیای بغلم😍
من بازرس بهداشت هستم طبق تمام منابع درسی و کاری خدمتتون میگم
ماهم طبق تجربه ۱۲ ساله زنبورداری میگیم ترکیب ژل با چند گرم عسل از فاسد شدنش برلی مقدار زمانی کوتاه جلوگیری میکنه ...در هر حال ما تاجایی بتونیم داخل یخ میفرستیم عزیزم
بله عزیزم من خودم هفته پیش با پزشک متخصص صحبت کردم خیلی تعریف کرد برای تقویت اسپرم .کیفیت تخمک و ذخیره تخمدانی و مشکلات ناباروری کاملا موثره .خیلی از خریدارا ب توصیه پزشکشون ژل استفاده میکنن
بله عزیزم من خودم هفته پیش با پزشک متخصص صحبت کردم خیلی تعریف کرد برای تقویت اسپرم .کیفیت تخمک و ذخی ...
خدا کنه خدا از دهنت بشنوه 🥺😭