2777
2789

برا خودم  نمیگم  کلی میپرسم نظراتتون و بدین 

بنظر شما کدوم دسته از زن های که گفتم دید جامعه بهش بهتره. یا حداقل تو جامعه باهاش برخورد بهتری میشه یا ازدواج بهتری خواهد داشت 

بنظر خودم خانومایی که شوهراشون مردن بهتره چون بیچاره قسمتش بوده و مرگ دست خداست 

درسته 🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔

بيوه 

دعا ميكنم هيچ دختري داغ مادر نبينه ، دارم ميسوزم و ميسوزم و ميسوزم وكاري زِ دستم بر نمي آيَد. نمي آيَد . چه محتاجم به آغوش گرم و بوسه هاي مادرانه ش دلم تنگ ِ حضور مهربانش ، ولي مادر به اين منزل نمي آيَد نمي آيَد نمي آيَد 🖤 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کسی رویدنمیبینم....دیدمرداخرابه بیشتر....سواستفاده

💚دوست عزیزم 💚ممنون میشم واسه سلامتی پسرم امیرحسین وخوب شدن اخلاق همسرم بامن، صلوات بفرستی💚یاحضرت ابوالفضل العباس کمکم کن💔💔💔💐💚

والا جفتش یکیه، مطلقه میگن چکار کرده طلاقش دادن، کسیم که فوت شده میگن بد قدم و سر خور و ازین چرتا،  

«لا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»

جامعه رو کلا بگیر بزار به ی ورت

پشت سر زن متاهلم اگه کمی ارایش کنه یا اروم صحبت کنه هزار جور زر میزنن حالا مطلقه و بیوه

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴