2777
2789
عنوان

این رفتارها چه معنی میده؟

120 بازدید | 12 پست

چند وقت پیش با نامزدم همه چیز رو تموم کردیم که البته از طرف اون بود بیشتر و منم اصراری به موندنش نکردم و همه چیز تموم شد.. "ولی ظاهراااا"

حدود دو سه روزیه چند نفری از دوست و رفیقام که از ماجرای ما خبر داشتن میان بهم میگن که داره توی اینستا به اونا ریکواست میده..

پیجش بازه رفتم دیدم بلههههههه تقریبا همه ی فالووینگای منو فالو کرده مثلِ همین دوست و رفیقام..

دیروزم یه ناشناس به شماره ام که فقط آشناهام و ایشون دارن توی واتساپ پیام داده و پاک کرده و بلافاصله بعدش اکانتشو پاک کرده..

جدیدا اتفاقات عجیبی برام میفته اونایی که میدونم از طرف اونه که هیچ ولی بقیشم حس میکنم کارِ خودشه

بنظرتون چرا اینکارو میکنه؟ اینا نشونه ی اینه هنوز بهم علاقه داره؟ 

نامزد یا دوست پسر؟ 

اگه تموم کردین اصرارم ک کرد برنگرد ب رابطه ی تموم شده 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رابطه ای ک یبار تموم شده بازم میشه 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

دقیقا برای منم تموم شده ست چون دارم به زندگیم برمیگردم تازه..ولی این رفتاراش اعصاب آدمو بهم میریزه

بیخیالش باش اگه میتونی خطت و عوض کن 

ندیدش بگیر کلا