2777
2789
عنوان

این آدمای بیشعور از کجا میان؟؟؟

270 بازدید | 38 پست

امروز به مادرشوهرم میگم مامان بابام رفتن واکسن زدن میگ نه من ک نمیرم میگن تو یکی دوسال اینده هرکی زده میمیره یا هزار جور بیماری میگیره 😐

تروخدا انقد تو دل اونایی ک واکسن زدنو خالی نکنین زشته بخدا😑

خدایا عاشقتم دستمو ول نکن❤️

خدا شفا بدع ذهن مریضارو

کاربر خانوم هستم                                     خاهشن توهین نکنید بگین دروغ هستی و فلان.. کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده واسه همین تاپیکا مرتبط نیس پس لدفن توهین نکنید با تچکر   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو حرفیدن بلد نیستی نحرفیدنم بلد نیستی . چه ربطی داره اگه مبنا مردن بود واکسن نمیزنن این سال بمیرن چه بمونن برا دو سال دیگه

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

حرف دل منو زدی 

یکی نیست بگه تو که نمیزنی چرا اونایی هم میزنن اینطور استرس میدی

عشق مقدس است و عاشق اهل خیانت نیست⁦❤️⁩ عاشق ناپاکی را به حریم پاک و مقدس دل راه نمی‌دهد 💚 هوس رانباید عشق نامید

بی خیال عزیزم.

بعضی ها میترسند.تو ناراحت نشو

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂

مگه نمیشناسیشون اینا باقیمانده اونان که میگفتن رادیو حرومه دوش حموم غسل نداره دوروبرکسی که صرع داره با میخ روزمین خط بکشین جن هاش میرن خوب میشه کسی که اسکیزوفرنی داره با اهن داغ کنین خوب میشه کسی که موهاش قرمزه جادوگره بسوزونینش اینا همونان محلشون نذار هم نمونه داخلی دارن هم خارجی انشالله که هیچکدوم از اینا  واکسن نمیزنن میگیرن میمیرن راحت میشیم از دستشون

بزرگترین دشمن هرکس خودشه

عزیز من از ماست که برماست.بعد میگن چرا روزانه اینقدر آمار مرگ و میر بالارفته..

بگو باشه پدرمادر من دورازجون ۲سال دیگه میمیرن.شما نزن تا به دوماه نکشیده کرونا بگیری بمیری...

ادمایی اینجوری لج ادمو درمیارن...

بگو حرفیدن بلد نیستی نحرفیدنم بلد نیستی . چه ربطی داره اگه مبنا مردن بود واکسن نمیزنن این سال بمیرن ...

واقعا باید ی واکسن هم بسازن برا اینا ب اسم واکسن بیشعوری

خدایا عاشقتم دستمو ول نکن❤️