2777
2789
عنوان

بیاید دست به دعا بشیم 😔

96 بازدید | 2 پست

دوستان بیاید برای نجات کشور از عذابی که خدا برامون فرستاده قران رو ختم کنیم و دست به ذکر بشیم. تا خدا رو صدا نکنیم به دادمون نخواهد رسید. اگر اینطور پیش بره کشورمون نابود میشه. خواهش میکنم همکاری کنید. اگر میخواید قران رو ختم کنید بهم بگید  تا روشش رو بگذارم. در ضمن گناهانتان هم پاک میشه و انرژی های منفی ازتون قطع میشه 

دوستان لطفا نیت تون رو رهایی از مشکلات کشورمون قرار بدید. 

ان شآءالله خوب باشید اگرگوش به عرایضم دهیدحتما یقین داشته بدانید که اعجاز خداوند را درزندگیتون خواهید دید ابتدا قران بخوانید به فارسی درمدت پانزده روز ازابتدای قران شروع کنید ودرمدت خواندن قران ذکر الله اکبر را روزی ۲۰۰۰مرتبه بخوانید مثلا اگرصبح قران میخوانید عصر ذکر الله اکبر را بگویید که برزبانتان جاری شود گوشتان صدای خودتون رابشنوه اگر پریود شده اید اشکالی ندارد وضو بگیرید وقران بخوانید لطفا زمانی جُنب میشویدباید غسل کنید وبعد قران را بخوانید قبرستان مجالس عزاداری نروید.

دوستان لطفا اگر نماز هم نمی خونید ، ذکر الله اکبر را روزی ۲۰۰۰ مرتبه بگویید و در اتاق پخش کنید. میتونید ویدئوی این ذکر رو از کانال یوتوب خانم روحانی دانلود کنید و در اتاقتون پخش کنید و همزمان تکرار کنید. الله اکبر برای جلوگیری از حوادث و رفع کار های نیمه تمامه.  

من خودم هم چندین بار قران رو ختم کردم و ذکر ها رو هم هر روز میگم. بسیار تاثیر گذار بوده. حاجت هم گرفتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.